Lütfen küfür kullanmayalım aksi halde bildir butonuna basabilirm..
Maşallahı var motorların:D
Printable View
hay maşşallah motorda pilotta çok iyi
ahmet bu nasıl motor ya :D inanılmaz hızlanıyor walla bence hiç bir 4 teker bunu geçemez:D
maşallah abi allah kazalardan korusun dikkat edinn..
bu arada calan sarkı ne =)
moruk maşallah maşallah inanılmaz hızlı yani ben pek anlamam motordan da km/h saatini takip etmeye çalışıyorum çok fena ya maşallah.
hakikaten bu supra tt corvette tt viper tarzı araçlar ile denemelik yani. bu araçlar yakın bile duruyorlarsa biz demekki inanılmaz yavaşız yani baya baya çok yavaşız demekki :)
Motorun zevki hicbiseyde yok aq ama dun gece cok pis ölüyodum dikkat etmek lazim :)
Maşallah minikler , calan sarkinin adi nedir acaba ?
Maşallah minikler
Dikkat etmek lazım
magik johnson - this is your life
hakkaten hiç zevki yok hemen 300 :D
Sabahtan beri durup durup seyrediyorum aklım almıyor arkadaş.
tayfun gelirim bindiririm motora almayn aklını aldırırım :hehe:
miami yavastan damarlarında dolanmaya basladı sanırım bı motor askı :D
Abi bana uzak o işler çok seviyorumda 10 yılı aşkındır ilgimde var motogp yi takipte ederim ama bana uzak izin alamam çok zor yani.
Ben sana bi saplayayımda turbodan sonra alacam bi makina merak etme ama 250 lik falan tırt tırt olur :p :p
Cok iyi ya masallah ;)
yavaşşşş miyami yerler yaşşş :D
aradım ara beni boya beni hattı çıktı ne zor şartlarda çalışıyomuşsun tayfuniye :( kbakma seni böyle ezdiğim için sorry :(
Maşallah Ahmet abi. Minikslerin yaptığı her projeyi zevkle takip ediyorum. Allah kaza bela göstermesin. :)
dün akşam harbiden çok adaletli oldu be kardeşim ALLAH C.C nazarlardan saklasın maşallah 41 kere
Hayabusa kaç model miniks?
vay anasını gerçekten çok fena gidiyormuş... kazasız belasız kullanın :)
maşallah çok hosuma gitti
böyle bir heyecan varmı yaaa
abi şarkıyı alabilir miyim:D
bütün postları okursanız arada şarkıyı verdik
hiç yeni çıkan parçaları takip etmiyormusunuz gençler biraz radyo dinleyin hep mp3 hep mp3 nereye gidio gençlik :D
hey maşallah mermi gibi .. :D yakışı nasıl abi bu aletin ?
karışık yakışı.. yanlamayı atabilirsin ama o herkesin harcı değil :)
maşallah yeni hayabusa gerçekten çok farklı ya
kazasız belasız ;)
aman dikkat valla babam eski motorculardandır cbr1100xx le kaza yapınca bırakmak zorunda kaldı 1 senesi iptal oldu