getir getir 106ları severiz;)
Printable View
getir getir 106ları severiz;)
hatta kimilerinde hiçbişey yok standart :) :mad:
misaL :) ?
misal verip polemik yapmayalım bilen biliyor;) bende bundan sonra standart takılıcam:)
:) bundan sonra bole yapmak en guzeli olur ztn
o taş peco aldığı gün düştü onun başına merak etme sen :))))))))))
asıl standart benim leen egzos headrs filtre ile ne bilim
asıl standart benim sadece filtre var orjinal egzoz katalizör bile üstünde :D
nerde headers falan
bak şimdi en standart damlar buray birazdan :D
bende standart serkan filtre-egzoz :)
aha gene baslamıs stock muhabbetleri... en stock profcuk suan... seko senı kandıramaslar olm su 106 stock bu 106 stock dıe stock olmayanın nasıl gıttıgını bıldıgın ıcın anlarsın sen...bu hondalar ıcınde gecerlı tabı...
erol emme manıfoldu ıle vafc dıolar senın hakkında bılemıorum yanii:):)
yasinim senınkını bılıoz az çok gerçi motorun içine girmedık ama:);)
filtre-egzoz serkanım başka bişi yok sende biliyon :)
kımın hakkında seko bu rıvayetler...
serkan emme yeni ama egzantrik olmadan hiç bir işe yaramıyor.vafc de ayar yok henüz görüntü ;) biz yaptıkmı listeleris merak etme
bıde bana denıodu gırtlak makına dıe benım emmem eksık senınde egzantrıgın ıste ozman aynı sayılırız...
bu halde emmeden hiçbir fayda yok gelmezde ama egzantrikden en kötü 15 hp si var..
sezonada kısa alırsam girmeyi düşünüyorum bakalım
hadı bakalım hayırlısı olsun ınsaalh gonlunce olur...
hım beyler dedıgım 106da sanırım stockmuş ben egzantırk var sanıyodum ama takmamış yanı yanlış anlaşılmasın o 106 boş :)
evet bugun yolda gordum bana taktım felan demişti derecelıyı ama takmamış chıp var sadece tek bıde sanayı tıpı egzoz
En stock benim:p :p :p ve uzun bi süre stock kalacagım,denemek isteyenler icin,daha problemlerimi atlatana kadar,aracdan olması gereken 155hp ve 8.2 lik degeri elde edene kadar da boyle kalacagım...
i_could...
Si yavaş... Crx te yaşlı derim bende ;)
hondanın yaşlısıda gidio ama o noljak
hadi bide burdan yakaLım:slomo: :D
Honda civic si hb 0-100=8,7sn
Peugeot 306 gti 0-100=8,5sn
Pilotajla halledilebilir amatör yarışlarda sanırım...;)
Ha bi de civic Si Net Ağırlık (Kg) 975
306 gti Net Ağırlık (Kg) 1215
si yurumuyormu denedınmı hiç
bide peco ya para harcadı diyosun nekadar harcadı bilemiyorum ama oparalar hondaya harcansa bilemiyorum noolurdu ayrıca 306 2000cc civic si ve crx 1600cc genede veriler ortada
si da crx de 306 da masraf ister.istemeyen yokki