serkan sen daha önceden eroll'u geçtinmi :)
nasıl oluyo yaw erol benle başa baş gidiyodu
neyse
geçen gün gri RC ye bindim oda çok başarılı gidiyo yaw debriyaj falan yapış bi ara onla da denesenize
206 hiç sarmıyo kalkışta valla çok şanslısınız
Printable View
serkan sen daha önceden eroll'u geçtinmi :)
nasıl oluyo yaw erol benle başa baş gidiyodu
neyse
geçen gün gri RC ye bindim oda çok başarılı gidiyo yaw debriyaj falan yapış bi ara onla da denesenize
206 hiç sarmıyo kalkışta valla çok şanslısınız
o düz mantıkla 206 da benle yürüyo sen konun başındaki vidyolara tekrar bak ;)
baktim baktim basindan beri takip ediom sen erol benle basa bas gidio demissin ona gore konustum ben...
bende kısa varken mertle yürüyorduk inceden.şimdi şansım yok tabii..206 gti ise beni geçtigini hatırlamam erken kornaya basıp geçtigini saymasssam.ado senlede yürüdügümüzde kısa yoktu;) mertle ise kısalı yürüdük..kendi kendinize efsane yaratmayalım bence arkadaşlar, bırakın başkaları övsüün araclarınızı;)
alemsiniz valla.....her satırını büyük keyifle takip ediyorum.......germeden yumuşak yumuşak.....süpersiniz...
:))))))))))))))))))))))))))))))
Eroll taze taze bi video serkanla senin yuruyusunle ilgili
http://www.youtube.com/watch?v=XeZBc6zmUEM
i_could...
lınk acılmıyor
daha çok taze oNdandır :D
Günay bu da seninle benim yaptıgımız rollun arkadan goruntusu,serkanın soyledikleri için kusura bakma:)
http://www.youtube.com/watch?v=f9RfUb2Fx5g
i_could...
Efsane istesende kendi kendine yaratamazsın,doguştan genlerinde olması lazım yani kısacası EFSANE OLUNMAZ EFSANME DOĞULUR ki Serkanın aracda bu bariz sekilde belli,ayrıca cogul kullanarak bizi de zan altında bırakmazsan sevinirim ***** manisadan birine bisey soyleyince hepimiz alınıyoruz ki bizde kimse aracını ovmez hatta mumkun oldugunca alcak gonullu olmaya calısır...Umarım bizi tanıyan sizler bu cümlelere de :icon_tup: :icon_tup: :icon_tup: yaparak karsılık verirsiniz...
i_could...
aykut acılmıyor lınkler kardeş
1. aykut linkler açılmıyor
2. cogul kullandım hepimiz için geçerli oldugundan.(vede kimse aracınıda övüyor demedim başkaları övün dedim:icon_tup: )
3. bence size göre serkanın arac efsane:D yada efsane görmesek kakalıyacaksınız bize ondan olsa olsa kestane olur:p bence fazla abartıyorsunuz aracları.
+aykutcum serkanada dedim kornaya 2. basıştamı yapılır rolling yoksa 3ü beklermisin;) cok aceleci çokkkk