maşallah maşallah :)
Printable View
maşallah maşallah :)
maasallah maasaallh ıkı aracada,
yaşarım ben sana demedım mı sen kocadın artık emeklı ol genclerle ugrasma dıye :D:D
ıkınızın de kısılık ve karekterını bıldıgım ıcın deneyın deneye bıldıgınız kadar :D dostluk daımıdır bızde tekrardan masallah...
Maşallah gerçekten yg 300k kmlerdemi motor yapılmadan mı yürüyor.
Maşallah İki Aracada Kazasız Belasız Sürüşler. Ek Yine Formunda =)
EK nin maşallahı var .
Araç 300 bin km falan değil biri atıyor diğerleri sakın inanmayın km geri çekmedigimiz için halen aynı km de aracımız,aracın 185 binde motoru elden geçti ama ne piston değişti nede egzantirik
Bugün aracımı tekrar deniyorum cumartesi günü egzozumu yaptırdım EK selçuk gel yanında arif ide getir :) o güzel çekiyor
Loo kardeşim bonus videonun sonu nerde ? :D:D:D
MAŞALLh iki aracada hem güsel hem zevkli hem anlamlı hemde roll olmus en güseli bunlar ya
İnce conta aynı kısa 14.60 aynı timinglerde büyük ölçüde aynı birinde süper sprint egzoz birinde sebring var birinde düz boru 51 lik diğerinde fabrika 48 lik var alt devirlerde aynı gidiyorlar 5 vites ortalarında geçmeye başlıyor ek çok rahat devir çevirmem ragmen üst devirde 5 vitesde sorun yaşıyorum sebebini buldum sayılır bugün denersek anlayacagım denemezsem kadran videosu çekip karşılaştıracagım sorunu deneyerek bulup aracın neden eksiye düştügünü bulmak güzel ve keyifli netice itabari ile ek de böyle sorunları deneyerek buldu lamdaydı enjektördü timingdi ........................................... akşam ola hayrola :D
:icon_tup:
valla akşam olucak hiçbir organizasyondan haberim yok ben evimdeyim ümraniye civarında bu yakada olan bütün denemelere açığım...! lakin yaşar abi telefon numaram var sende burdan olabilecek herşeyden haberi olmuyo insanın biliyosun
EK - YG ikisinede kocaman MaşaLLaH.. :icon_tup:
ya denerken benide alın ynınıza beyler :D adaletli olsun denemeniz +120kg :hehe:
106 alıp turbolayasın geliyo bazen :D ama çok ufak eskiden sığıyordumda şimdi zor oluyo :D