benim 93000 dönmüşlüğüm var![]()
Dr.ECU
ben motorda 120.000 devir dönüyom ona bakarsan![]()
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
cai headers egzos olsaymış daha güzel olurmuşahh ahh eski günler
cheap & fast = not reliable
reliable & cheap = not fast
fast & reliable = not cheap
yapma dostum 2. videoda araç 2 den 3 e geçerken kesiciye giriyor sesi bile duyuluyor.. 3 den 4 e geçince düşük devirde atmış olabilir. çünkü burda düz yolumuz yok..viraja geldim die yada s3 geçti die atmış olabilri. elimde bi kaç video daha var onlarda çok kısa die koymadım ama onlarıda koyarım hele bi tanesi bomba.. en sonda argo bi laf var ama cuk die oturmuş.. bu akşam onuda koyarım![]()
videonun türkçesi vidyomudur ?
Kendini büyük gören yahut kibirli kibirli yürüyen kimse Allah'ın huzuruna, Allah kendisine gazablanmış olarak çıkar" (Ahmed b. Hanbel, II, 118).
Bizde çok yakında stock type R ve Stock s3 ile deniycez videolari koyariz![]()
Fikirler ÖLMEZ
M.Kemal ATATÜRK
Savaşa karşıyım ama haksızlığa karşı savaşmak karakterimdir.
Şamil BASAYEV
typerı kullanan arkadas hakkını verememişvtec ı acmadan 3cü korno calmış. her videoda da. typerın hakkı bu değil bence s3 her ne kadar 260-270 hp de olsa headır ve beyın varsa o typer da gecilmesi mümkün değil
![]()
o günün en güzel videosu![]()
![]()
video sonunda viraja giriyolar bizim bi ali abimiz var hemen lafı yapıştırıyor.. zaten video nun başındada sizin dediğiniz şeyi söylüyor. " yanlış kalkıyolar"
http://www.streetfire.net/video/2905...p4_2017805.htm
ahhhh be topraklarım benım bende cıftlıkte balkaymagın orda oturdum dogum orası ıst yasıyoruz ıkı aracada masaallah
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)