Araç eski hdf belli ki hala iyi bir yürürü var ki bence daha iyi yürüyebilirdi
Fiyatta aslında hala cazibeli insanı tekrardan düşünmeye zorluyor :)
Printable View
Araç eski hdf belli ki hala iyi bir yürürü var ki bence daha iyi yürüyebilirdi
Fiyatta aslında hala cazibeli insanı tekrardan düşünmeye zorluyor :)
evet arkadaşlar bu eski hdf hatta izmirde chn.. şimdide 123. bundan önce hiçbir arabayla denememiştim çünkü o tip "onuda geçim onuda geçim" şeklinde isteklerim olmadı.. ben çıkarım yola bi iki hız yaparım o ivmeyi vucudumda hissederim sonra bırakırım.. zaten yarıştada süren ben değilim bi abiye verdim aracı ..
ki nie video yu koydum siteye.. çünkü aracın fiyatını düşürdüm diye her msj gönderen her arayan "aracın motoru nasıl, bitmiştir o, eskisi gibi yürümez şanzuman bozuktur sen aracı 20 den ver" gibi cümleler kuruyor.
eskiden daha da iyi yürür evet çünkü motor iyi doluymuş.. şimdi son susturucu hava filitresi headers var.. ( orta susturucuyu söksek daha iyi olurdu aslında) ve araba nerden baksanız 250 hp lik s3 ü zorluyor.
motor bitmiş diyenlere.. şanzumanda sorun vardır diyenlere itaf olunur.. ki clio rs ve golf 3 2.8 var alman onunlada deneyeceğim.. yakında onlarda sitede olur ..
Upss meşhur olmuşuz :)
Gönül isterdi ki,rica ederek davet ettiğiniz s3 sahibi ile merhabalaşıp,denemeler sonrası eyvallah bile demeden gözden kaybolmasaydınız...
O zaman s3 de ne var ne yok öğrenmiş olur,aynı zamanda tanışma şansı elde edebilirdik.
Aracı kullanan Mehmet kardeşimle sonradan buzları erittik ama yapılan hiç yakışık almamıştı...
Aynı şeylerden zevk alan bizlerin daha çok birbirini sahiplenmesi gerekir diye düşünüyorum.
Sonuçta Samsun için yazıyorum,Kaç kişiyiz ki?
hastayım yıllar sonra dıger araç sahıbının gelıp roll konusuna yazmasına yada arkadaşının yazmasına
Hort of the month :)
Nedense hep Type-R konuları hortluyor :hehe: :D
işin daha vahimi arac ist a geldiginde o hali ile cai li type r dan yavas idi eyvvah eyvah :)
maşallah araçlara..