2. vites genelde 65 70km basılıyor yaklasık 230 240 larda bıtırıyoruz yanlız yol durumuna gore bazen kamyon vs cıkıyor bırakmak durumu oluyor oda yıne en kotu 200 lerde bıtıyor
Printable View
boylar bariz abartılmış:eek:, heriki aracta bence denk, kimse net olarak ben geçtim diyemez ve şu bi gerçek ss in sürücü daha tecrübeli yada uyanık diyelim:D rollinglerde
Aynen tarafsoz bakmak gerekirse her 2 araçta denk :D Yani bence kimse kimseyi kırmasın. En ufak değişiklikte biri diğerine fark atar ama.
Şimdi benim arabadan çekilmiş videoda var zaten
Anlatmaya çalıştığımızda bu denk araçlar iki araçta iyi düzgün kullanılırsa kafa kafaya gidiyor veya yarım boy atıyoruz birbirimize
Okan zaten tam çakal çıktı bu görüntülerden sonra tekrar denemiycem sinirler bozuluyor sonra boş yere kafa ütülüyorlar
Tek sen farkına vardığın için teşekkürler bu arada
Tecrübe için diyecek yok Okan daha uzun yıllar RS kullanmış birisi
neyse okan geldi yanımda şuan
araçlar denk diyorlarsa denktir diyor tartışma çıksın kalpler kırılsın istemez kimse
VE rs ide tebrik ediyor
uzatmanın anlamı yok videolardan hoşnut değilseniz kaldırılsın problem değil
Araçlar güzel yürümüş,
Farkları bu kadar abartmamak lazım...
Şimdi videolar konulunca anlaşılcak
Fakat burda yanlış yönlendirme var
Yanımızda mıydın ki sen
Yanımızda cliosport_ph1 vardı
Aytuğ agada vardı
Burda sindirme politikası var kabullendirme politikası
Sonrada VE RS e tebrikler de ilerle olmaz öyle
Okanada söyle bir daha denemiycem bu şekilde yanlışlar yapılıyor bana bile
kardeşim sen bilirsin ama unutmaki daha 1 hafta öncesi gece deneyip jantlara kilolara bahane bulduğunuz için bu çocuk kalkıp sırf siz istiyorsunuz diye oraya geldi sizin gibi birdaha denemem sinir oldum deseydi önceki videolarda bahanelerinize bu denemelerde olmazdı olayları abartmamak gerek
ayrıca renault diye bir sitede yazılarınızı gördüm şimdi 17 jantlarla denediğimizde bende oradaydım çocuğa demediğinizi bırakmamışsınız bunları gördüğü haldede size sırt çevirmemiş
+ olarak şöyle bir durumda var,
VE rs üst devirlerde açan bir araç, Hiç topspeed denemesi göremedim...
Ne zaman VE yaklaşıyor, o zaman gazdan ayak çekilmiş...
Bence bir topspeed denemesi şarttı bu videolar arasına...
VE de çip yok dereceli yok, üst devirlere o derec çıkma şansı yokki ne die 70mm boru kullanıyor?? saçma olmuş bence