bızım roller bole utku
kesene kadar :D:D
spıkerlı roll tarıhte ilk ve tek aytug aga farkıyla :hahaha::hahaha::hahaha:
Printable View
At yarışı izler gibi oldum gerçekten :D maşallah :)
ulan selçuk :D:D koptum hee :D bildiğin at yarışı sol kulavardan selçuk 1 boy lönde ahaha:D
Aferin Selçuk vites kaçırmana rağmen hala bırakmamış yürümüşsün. Bundan sonra aklında bulunsun vites kaçırırsan direk bırak. Sonra rakibini de yanıltmış olursun ;)
Sıçırttık.. 5/1 boy öndeyiz :D :D
Muhabbet çok iyimiş..İlker Yasin'in Roll anlatan versiyonu gibi :D
Araçlar denk bu videolarda da belli..Maşallah..
Kişisel hatalar olmadığı zaman bu kadar kafa kafa ya giden araç hakkında bu kadar polemik olması AKILLARA DURGUNLUK veriyor!! Nasıl bi ego tatmini ki şu güzel roll den sonra 2 kahve içip muhabbet ediceginize, birbirinize b*k atıp duruyorsunuz anlamak zor!!
http://www.youtube.com/watch?v=wh8IZh23BZs
şu videoda vites kaçırılan saniyeyi bana söylermisin ben bir türlü bulamadım
aynı videonun SS in içinden çekilmiş versiyonuda var hatta 4. viteste öküz gibi kesiyor devir bana ikisinide izleyip hangisinin vites kaçırdığını açıklarmısın bana mantıklı bir açıklama yap ben bu işi bırakacam :icon_tup:
sadece senin için değil bana bu videoda vites kaçırma olayı var diyen bunu iddia eden herkesten açıklama bekliyorum
şunuda belirteyim okan bizden geç vites atıyor demesine aldanmayın zaten VE nin çevirebildiği max deviri çeviriyor 45 yanak dolayısı ile SS ten erken vites atmak zorunda kalıyor biraz daha ilerlese ozaman kesiciye girip vites kaçıracak zaten
Orada vites kaçırma değil vites geç atma yazıyor :) Sana diyorum şu yeni rakıyı biraz azalt diye :hehe:
Haa bir de sen şu videodaki bir de senin eklediğin diğer videolarda tam VE yavaş yavaş geçmeye başlarken neden SS' in erken bıraktığını açıkla ondan sonra belki muhattap olurum seninle :icon_tup:
http://www.youtube.com/watch?v=zylxLJ6FDYc
Ve rs :) 25bin oldu fiatı maşallah araçlara.
kimseyle muhabbetim yok burada, o yüzden kimseyi kayırmak değil amacım ama izlediğim videolarda dikkatimi çeken bir nokta var.
"ss" her yaklaşmaya başladığında "ve" brakmış.