Canım benim sen siz değil mısınız m3 - m5 geçiyoruz diyen ? Bende mantık cercevesin de sorumu sordum KUFUR mü ettim? İsine gelmeyince boy kilo hp nm mı oluyor.Bukemedigin eli öpeceksin söylediğin lafida unutmayacaksın demiş atalarımız.Sen hala tutturmussun laf sokuyorum diye düşünüyorsun...

sende 30 unu gecmıssın hala typera laf sokma pesındesın buna ne demelı? 106 ya gecılınce sus pus olan kım? 106 nın hp sı ve kılosunu bı ogren sonra neden oyle guzel yurudugunu anlarsın. he benım yaram var ne bılıomusun yaram alakasız bı sekılde sımdı bu 106 m3 m5 gecermı dıye gereksızce bı laf atman. madem typer ılgını cekmıyo nıye ona laf atma pesındesın? atma ozaman? sonrada hondacılar fanatık bılmemne. bırakın bu ıslerı
Alıntı
m3 gecıyoruz kprolu ıken bı dolu vıdeo ekleyebılırız bunun ıcın bıldıgın gıbı. atmo typerla kpro modunda m5 gecmek nedır sakamı bu? denerız dedıler denedıler gecmelerı sozkonusu deıl. ıse gelme durumu soz konusu deılse ozaman sen 5 kısı ol dıger araba 1 kısı olsun deneyın senın ısıne gelsın