bencede :D
Printable View
arac yol arabası degil zaten beyler bakın hakkında ne yazılmıs
the car is only a part of the overall program: people pay £1.3 million ($2 million usd) but are only allowed to drive the car on special track days approved by Ferrari and after they drive the car they have to brief Ferrari on the car's performance.
İstanbul'da Enzo görmeyi beklerken FXX gördükk:D Ayrıca TopGear'da da Otopark çıkışı bi kaç aracı kalasla çıkarmışlardı ilk değilo yüzden:D söylentilere göre İstanbulPark'ı kapatmış sahibi orda geziyormuş:D:D
o alçaklıkla zaten ş.içinde sürmesi imkansız
sehir yollarında gümbürtü olur o cıakrdıgı ses supersonık ucak gıbı ama benım kafamda hala o bant var :D
Allah kahretmesın ya caca fxx :)
Arabayı kım aldı bılmem de o garajdan cıkaran ınsan evladı kımse oda baya bı sanslı :D
kesın ıntercıty rent a carın sahıbı almıstr herıfte boyle makıne cok garajı ezıyodu en son dr izletmıstı fenaaaa ezıyoooodu oo almıs olabılır
enzo neyime yetmiyo :D
bence araç ya fermasa geldi yada habaşın patronuna geldi...
Türkiye yollarında fotoğraflanmış enzo var mı arkadaşlar??
bugün ablam beni hastaneye götürüyodu gayet masum şekilde gidiyodum o kadar ağrı sızıya ramen ağzıma beyaz gt3 gazladı yeni kasa 997 yanlış anlaşılma olmasın hala kendime gelemedim yıkıldı duygularımmm oyyyyyyyyyyyyyy
O beyaz GT3'u bende biliyorum..bikac hafta once bzm galleria sahil yolunda fena uzamıstı yanımdan..floryaya dogru..plakasızdı ozaman..
Buarada su FXX'i bana kalırsa bi isadamı fln getirmistir..ama ne amacla almıs anlamadım :) Ali Sen almıs olmasın..F50'den snra..
turkiyede 4-5 tane ferrari koleksyoncusu varmıs isimleri acıklanmıyo sanırım en azının 7tane varmıs.
Ama en sanslısı F40 olan hersene daha fazla deger kazanıo
başlangıçta 30 adet planlanırken 1 tane daha ek üretim durumu var bu araç için.30 numara Michael Schumacher in,toplam 31 adet var bu aractan.aracın sahibinin aynı zamanda Carrera GT ve cok ozel 30 a yakın aracı varmış.birde bu aralar 4 adet almanya satılık vardı bu araçtan..artık eskisi gibi değil şartları Ferrari nin.
Beyaz GT3 ü 4-5 ay önce suadiye sahil yolunda görmüştük S te paşa paşa otururken önümüzden geçti dayanamayıp peşine takılmıştım daha ozaman doğru dürüst turbo bile yoktu piyasada 34 EKM 59 plaka idi ve evet plakalığında intercity yazıyordu ortadan çift egzos görünce gerçekmi diye tereddüt etmiştim çünkü fuarda doğuşun standında bile yoktu :)