http://www.youtube.com/watch?v=vm_h8RvZEic gel serbest gel gel![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vm_h8RvZEic gel serbest gel gel![]()
HAyıırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr..... .......
On cama plastık band cekılen tek arac var caca sahın ...
Bu neee Naannn
800 hp.
$1,790,000
...
" If everything seems under control, you're just not going fast enough. "
alsin garaja koysun o araba TR de 2km gidemez ... o garajdan c1kar1nca yolda da sürekli önüne tahta koyarakmi yürütecekler?
Everyday I ** Çapulling!!!
abi sakamı bu kim almıs yau fxx i ohanes ya herturlu bu 5-6 trilyona mal olmustur saka gibi kullanamas imkansız tr de ama pistte kullanabilir tabykizaten ne varsa turklerde var abi adamlar her seyi alıolar :S
ferrari araba satarken baya fazla şart istemiyo mu? hele dünyada saysı parmakla gösterilicek kadar az olan bi arabası için? bu arkadaşların o şartları nasıl yerine getirdiklerini merak ettim![]()
Araç sanayiden değil gümrük deposun dan çıkıyor ... Ferrarinin show yada fuar amaçlı getirdiği bi araçta olabilir yada aramızda manyak bir türk var![]()
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
Allaah allaahh..harbiden ne amacla gelmis bu araba anlamaıdm..acaba yanlıs teslimat fln mı![]()
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
F40, ardından F50, ardından Enzo, ardından da bu aracı almış olmalı kanımca.. Tabi aradaki 599 GTB'yi, 612 Scaglietti'yi, F430'u falan saymıyorum ahahah
(yazdıklarımda doğruluk payı olmayabilir, zaten doğru olduğunu da iddia etmiyorum, bazı ezik arkadaşlarımızın çoğu zaman olduğu gibi ezmeye çalışmamalarını temenni ederim...)
Onur
14' f30 316
aracın sahibi maltepede bi banka var onun sahibi habaşında sahibi o diye biliyorum maltepede araçların olduğu garaj var koleksiyon yapıyor..aynı kişi almamış olabilirde bi ihtimal sadece.
ama suntayla indirilen ilk ve tek fxx tir kanımca![]()
Bencede Fuar için falan gelmiştir abi. Fxx in Tr de kullanılabilecegi nereler varki. Istanbulda kaç yola girip sorunsuz çıkabilir. Yada kaç tane hasta ruhlu para babası var 3tane ferrarisi olupta bide bunu alan. eger gerçekten bizden biri aldıysa helal olsun maşallahı var ona baba diyebilirmiyim :P
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)