cok güzel gercekten paylasım için tesekkürler :)
Printable View
cok güzel gercekten paylasım için tesekkürler :)
Lancialar çok başarılı.
Paylaşım için sağol ilker abi.
ooy oyy oyyy antalya yarısı ilk videoda. Ne izlerdim kafamda Malboro şapkasıyla. Tek teker varyan çıkışları peeh. Valla süper oldu bu video hemen indirip arşive ekliyorum ya.
Bu yarışılan yol Monako gibi şehrin ortası. Ayrıca Belediyelerimiz mükemmel bir şekilde Varyant yolunu trafiğe kapatıp ticari kaygılarla Beach park denilen bir yer yaptılarki evlere şenlik amele mekanı oldu şu sıralar. Ama yapılsa izlenmezmi tekrar diye soracak olursan; izlenir hemde eskisinden daha cok izleyici olur çünkü şehrin göbeği. Orda videoda bir tane bina göremedim şimdi binalardan geçilmiyor
tam nostajı olmus yenı yenı turkceyı ogrenırken izlıyordumm :) ılk actıgımda vıdeoyu cocuklugum aklıma geldı vay bee :) paylasım ıcın tesekkur ederımm :)
mükemmel ya R21 Turbo lar Lancia delta lar offf ya offf agzımın suları aktııı
şimdi bu uzunlukta herhangi bir şehirde tekrardan yapılsa katılmak için her türlü imkanı seferber ederim :( Nerelerde nerelere "düştü" motorsporumuz...
Paylaşım ıçın teşekkur ederek başlayım,bu pıst yarışlarının hastasıyıdım yaş o zamanlar 19-20, hipodrom ve antalya pıstler ıçın bıçılmış kaftandı..
Reno 21 turbolar favorımdı,hıpodromda Alı devecı,renç koçıbey,rıza çukurova gibi renocuları görmek için can atardık :) 21 turbolar ıkı çekerınde avantajı ıle uzunda ozellıkle 240-250 lerde rakıplerını gerıde bırakıyordu,fakat vırajlar ımanını gevretıyordu..Bu vıdeoda 07.40 da 21turbo ıle Renç koçıbey , Lancıalı ıskenderle rollıng yapıyo gerıden gelıp ınceden kafa çıkartıyo ama duzluk yetmıyo galıba:hahaha:
Lancia ların üstün gelmeleri gayet dogal 300 hp civarlarında 21 turbolar ise europan cup araçlar 225 hp ler .
Sene 1991 40000 seyirci yarış izlemeye gelmiş sene 2010 pistler kapalı acık olanlarda başkasının kontrolünde...