muhahaahha gece uyurken kulağıma gelen sivirsinek vızıltısı gibi :D
Printable View
muhahaahha gece uyurken kulağıma gelen sivirsinek vızıltısı gibi :D
ya gercekten n ıcmıs merak edıyorm bılen warsa banada soylesın adam harbı pılot olmus ya heheheh
rolling için tam biçilmiş kaftan .. vericeksin bu elemana hayabusa :D rüzgara karşı 0 direnç :D
sonra vay efendim kullanamadı edemedi muhabbeti olmicak :D:D
Şaşırık :D
Zamanında çok deli yarışlar yaptık. 10 takla falan attığımı hatırlıyorum, gerisini hatırlamıyorum. . .
vay arkadaş ne cesaret ben bisikletle bile tırsıyorum :D
Demekki motor sürerken tuvaleti gelince bu şekilde devam edilio :D
Bir arkadaş gaziantep demiş :) ewt gaziantepde bunun grupları var bizler çevre yoluna Drag roll denemelerine çıktığımızda yanımızdan vızır vızır geçiyorlar ve inanın bir kerede 20 adet gördüğümü hatırlıyorum 20 can aynı anda tehlikeye atılıyordu... Bazen bizim arabaları modifiye görünce aramıza dalıyorlar tehlike 2ye katlanıyor.. Ama bu adamlar gerçekten inanmışlar yani bizler nasıl tehlikeli olduğu halde dip kadran basıyor gerisini pek düşünmüyorsak rollerde bunlarda öyle :) yakından görün daha tehlikeli resmen asvaltla yüzleri arasında 3 karış var....
yakında tabutta da öyle duracak
üniversitede çanakkalede okurken yerlı ınsanlarla tanıstık kaynastık :D aynen bole suruolar :D set diziollar 15 15 karbüratör :D falan
rüzgarın oglu:)))))
hobaaaaaaaaaaaaa :):)
adamlar efsane oldu artık :D
antep otobanında giderken vızır vızır yanımızdan geçtiklerinde çok şaşırmıştım fena cesaret işi :D
teknik fena ama o motorla ii cesaret ne diyim allah akıl fikir versn...
o motorlar nasıl 120 130 hıza ulaşaibliyorlar?
sinek vızıltısı gibi normal mi yoksa motorda işlem mi yapıo bunlar
bide bunların depo yazıları olur haaa :D
yadeller
şahmeran
derbeder
kral
asi kral
cirkin kral
:D :D : D