Budur ya:D
Printable View
Budur ya:D
video izmir adana mersin değil gaziemir karabağlara sallanırken sağ taraf buca koop olması lazım :)
mobiş fena gidiyo :D bunların terimleri fena tek sekman polini 19.19 karb. glardoni vs...izmir çevreyolunda çekilmiş çok dafa denk geldim geceleri motoruna yarışıyolar emniyet şeridinde...
bizdede vardı çimentepe de çakırdan almıştık çift makina zamanında fenalıkdı bize göre, şimdi arabayla devam :D
yol da buca koop. yolu
helal olsun varmı boyle gıdebılcek:)
rollinglerde bizim motorcularda böle gitse ya :D sürtünmeden süper kurtulurlar :D
eee ağalar herkes zengin doğmuyo adamların bütce belli onlarda ister kaskı takıp gsxr falan binmek ama anca bu tebrik edip saygı duymak lazım bunlarda bizim yaptığımız işin aynısını yapıyorlar kucuk butcelerle kucuk işler.ama tabiki cok tehlikeli
süpermen gibi..
Eskiden bi tek peugeot bide mobylette vardi motorsiklet seven 80 dogumlularin cogunda eminim bi ara bunlardan sahip olmustur ben dahil .Biz bole yatmazdik ama.. :)
bu sürüş motor larda cok eskiden beri kullanılan bi yöntemdir ruzgarı min. yabmak için prof bi haraket tabi de mobilette ne kadar işe yarar bilinmez =)
Bu işi bizde lise çağında çok yaptık hemde istanbul gibi kalabalık trafikte zevki başka :D Bu motorlardaki işçilik turbo bi arabaya yapılmıyodur emin olun :D
140 AZ 180 TEMİZ VE NET :hahaha:
http://www.youtube.com/watch?v=RbLn6f_P1Q4
Daha önce bi video daha vardı böyle 2 kişi kapışıyorlardı , mücadelesi güzeldi yakın gidiyorlardı biribirlerine
eleman ok gibi maşallah :D
walla benim kuzende war adam kos'tan parça getirtiyo fln, hasta onlarda işte :)
Yerlı hayabusa yakında turbo 46lar cıkar pıyasaya
:D kavasaki misin be arkadas böyle yeteneklerı degerlendırmemız lazım adama bak rüzgar sürtünmesini sıfıra ındırmıs :D :D
aerodinami die ben buna derim ahjahahahaha ama o rüzgar o popoda biraz sürtünme yaşıyodur ahahaha ve ayakları arkayı yukarı iten güç uyguluyordur biraz kaldırsa :D
adam hedef küçültmüş beyler :D :D