cem sen neden yoksun ya. allah aşkına bitmedimi eksiğin gediğin daha:)
Printable View
cem sen neden yoksun ya. allah aşkına bitmedimi eksiğin gediğin daha:)
ya sorma ali ya benim 2 bijon kırıldı lastikleri değiştiridim bu arada 4 de bide düdük çalıyodum ya resmen yolda ya:) o dertten kurtuldum potenzalarla t1 r ile poreenza arasında çok gittim geldim ama toyo t1 r bulamadım hiçbiyerde:) serhat bu arada adrenalin aldım ama hala iyimi yaptım bilmiyorum:(
yasın abı ben napıym yrn alpaslan abıde gelıoms sansa bak ya nese ızlerız bızde :)
gel can kardeşim boşver varlığın yeter. yarın bi tamere göster derim bidaha
maşallah maşallah çoşmussunuz :D
keske gostermekle olsaydı:):)
Tebrikler 2 aracada.. Görkem in 6. vites harika :)
valla ben mini gelirse gelirim bi sefer daha typerla devirler uymuyor denenmio o yüzden
serhatla denicez ama o ayrı :)
sarma derdinden de kurtuldum ama s-on noktayı da tolga_R abimden aldım. ve gittim aldım. serhat yarın geliyorsun dimi tamerle:)
ya 2 de bi tekerlek boyu sar 3 de yarım tekerlek boyu sar 4 de cak vitesi bi düdük sesi çıksın gene sar:) gelde 1 boy ilerde olucağına geride kalda sevin. bu arada sadece minilerin gelmesini belersen ooo sen gel benle dene ben senin istediğin devrine ,inerim:) ama şaka biyana aramıza gelmel için minileri belkleme sevdiğimiz arkadaslarımızı görmek istiyo gözleriiz cem:)
hem cokta istiyosan al yektayı görkemi yine gel:)
Maşallah :)
vıdeolar super 6cı vıteste mcs grcekten cok basarılıydı keyıflı denemeler oldu. vıdeoları kım cektıyse elıne saglık:) :) :)
masallah cok keyifli olmus.gorkemim bt mukemmel gercekten kardesim nazar degmesin =)