cem sen neden yoksun ya. allah aşkına bitmedimi eksiğin gediğin daha![]()
ya sorma ali ya benim 2 bijon kırıldı lastikleri değiştiridim bu arada 4 de bide düdük çalıyodum ya resmen yolda yao dertten kurtuldum potenzalarla t1 r ile poreenza arasında çok gittim geldim ama toyo t1 r bulamadım hiçbiyerde
serhat bu arada adrenalin aldım ama hala iyimi yaptım bilmiyorum
![]()
maşallah maşallah çoşmussunuz![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
valla ben mini gelirse gelirim bi sefer daha typerla devirler uymuyor denenmio o yüzden
serhatla denicez ama o ayrı![]()
sarma derdinden de kurtuldum ama s-on noktayı da tolga_R abimden aldım. ve gittim aldım. serhat yarın geliyorsun dimi tamerle![]()
ya 2 de bi tekerlek boyu sar 3 de yarım tekerlek boyu sar 4 de cak vitesi bi düdük sesi çıksın gene sargelde 1 boy ilerde olucağına geride kalda sevin. bu arada sadece minilerin gelmesini belersen ooo sen gel benle dene ben senin istediğin devrine ,inerim
ama şaka biyana aramıza gelmel için minileri belkleme sevdiğimiz arkadaslarımızı görmek istiyo gözleriiz cem
![]()
Maşallah![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
vıdeolar super 6cı vıteste mcs grcekten cok basarılıydı keyıflı denemeler oldu. vıdeoları kım cektıyse elıne saglık![]()
![]()
![]()
masallah cok keyifli olmus.gorkemim bt mukemmel gercekten kardesim nazar degmesin =)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)