helal olsun..
Printable View
helal olsun..
ohaaa gazi ohaaa :D maşallah kardeşş :)
Maşallah ya :)
öncelikle tüm katılımcıları tebrik etmek lazım...mehmete ayrı bir teşekkür tabi...
bana göre polo önce kendi sınıfında yarışıp alırsa kupasını alır sonrasında diğer sınıflardaki araçlarla gösteri veya deneme amaçlı ( kabul eden arkadaşlarla ) yarışarak aracının gücünü ve neler yapabileceğini gösterebilirdi..
gazihana tebrikler, aradaslar ztn sureye gore siralama yapilsaydi yine ayni kategoriye gircekti tartismalar yersiz, ha adam demis iste benim hakkimdi diyen warsa yollarim diyo. emeklerine saglik, dizel bi araci heleki 130 hp lik 1230 kiloluk bi dizeli kapisini kaputunu bagajini orasini burasini sokmeden oldugu gibi yarisa girdigi icin tekrar tebrik ediyorum. umarim ilerki yarislarda daha fazla yapili dizeller olur ve belkide bir gun tr de de 300-400 hp lerde dizeller icin ayri ve eglenceli bi kategori olusur
süreye göre sınıflandırma olsaydı ne olucaktı peki :) arabalar birbirlerine denkti bırakalım artık çekişmeli mücadele idi, bugune kadar gördüğüm en zevkli final kalkısı idi o zevki bize yaşattılar önemli olan bu.
laci vtecle polonun videosu yokmu hala
mk1 ı bılmem ama mk2 ye koydugunda yapılı b sekılde bu olyo:)
http://www.youtube.com/watch?v=zF9vb...os=qU4yDRCCtjI
bencede herkesi tebrik etmek lazım. özellikle polo çok iyi.
konya da ızlemıstım poloyu orda da cok ıyıydı.polo gtı yazıodu ama yanlıs hatırlamıosam ön ızgara da standart dızel mı arac?tebrıkler tekrardan
tebrikler poloyu cesaret edip yapıp bu hale getiren ve emek harcıyan herkese teşekkürler burdan helal olsun. dizelle benzinli kapışmaz farklı katagorileri falan var derler nereye geçen senede vtecleri tokatlıyan corsa 1.7cdti görmüştüm polada tayyar tokatlıyor ya tek söylenicek sey tebrikler başarılarınız devamını dilerim.....
görmesem mümkün değil inanmazdım buna.:)
tayyarların piyasası düşermi şimdi :D
polo fena gitmiş maşallah
Dizelde emeği geçenlere tebrikler.
masallah poloya :)
Tebrikler Gazihan. Helal olsun, başka ne denilebilir ki...
Teşekkürler Arkadaşlar
buda bonus photo (:
http://img59.imageshack.us/img59/606...chipspolo2.jpg
bonusta baya emek oldugunu anlattı tekrar bıze:) maşşallah
maşallah :)
Maşallah. Çok iyiymiş. Emeğine sağlık Mehmet.
ıkı araca masallah polo fena yapılmıs ctr de kuskusuz ortada...
dream diesel bu demek :D polonun bu modelini boyacıda gördüm alman plaka gurbetçi gelmiş trde boyatıyodu arabasını ben gti felan sandım 6 ileri araba meyersem dizelmiş motoru baya doluydu std bile farketttiriyor kendini