sekolive stıcerımı almaya gidiyorum:)
Printable View
sekolive stıcerımı almaya gidiyorum:)
Maşallahı var güzel gidiyor..Bs Type R ile Gns Type R Ataşehire giderken anladım ki FN2 ler ile oynayınca iyi yürüyor:icon_tup:
takılacak egzantriklerin derecesine göre değişir sanırım tolga, ben izlenimlerimi sana aktarırım merak etme, işine gelirse sende geçiş yaparsın egzantriklere
saol gökselcim darısı başına diyeyim, evet senin çektiğin video bu haklısın
:icon_tup:
bende ilk sayfaya link gözükmüyo youtube linkide açmıyo
yakında havalar düzelsin canlı canlı görürüm inşallah
hakkaten ses süpermiş, maşallah :)
maşşalah serhat abi :)
Serhatim arabanin masallahi var kardesim cok gusel tok bir ses ve hizlanmasi harika tekraardan kazasiz gunlerde kullan kardesim
maşallah ses mukemmel
maşşallah ses 10 numara
Maşallah fn2 lere :) daha da güzel oalcak . Göksele sc bulalım bi yerden oda sc taksın :)
Al işte zehire bak :) tolga zaten senle konuştuğumdan beri uykularımın düzeni kalmadı :D rüyamda bi sc takıyorum bi turboluyorum :D bidaha senle görüşmek istemiyorum :D
yasine artık geceleri falan çıkmıycam demişsin :soru: seni sevdik bir kere :D sen gelmezsen biz geliriz. senin bilgilerine tecrübene ihtiyacımız var. :icon_tup:
wayy way way burada neler oluyooo:) sc ler egsantrikler dinlemelr rüyalar havalarda ucuyo:) tolga abi bitanedir göksel abi onu daha öncede dediğim gibi evli olarak sen anlarsın. bende olsam çıkmam yani:) ama tabiki muhabbete hertürlü gideriz.
abı banada alırmısın bır stıcker
caner hoş geldin aramıza kardeşim:)
maşallah güzel hızlanıyor