çok güzel açıklama ayrıca orjinal harici bir debriyaj seti kullanıyorsanız bu iş dahada zorlaşıyor..debriyaja sonuna kadar basmak gerekebiliyor..
Printable View
Ben ne olursa olsun orcun u tebrik ediyorum . medeni cesaretle çıkıp arabsını denemiş. kimse anasının karnında ögrenmiyor bu işi tecrube ettikçe daha güzel oalcak inşallah.
Kanka dr bahadırdan bahsediyoruz ya 2 sezonu tek debryajla bitiren adam :)
agustos da vericem makinayı kaldırsın yine :D jadı yani yanlış anlaşılmasın ahahah :D
gercekten büyük şansızlık minikslerin dediği gibi heyacan sıçıyo bütün işin içine...ama yinede bırakmamışın bunun içinde sana tebrikler.
şanssızlık olmuş
ben yarısa malesef gelemdım katılan herkese tebrıkler. cam acısı super olmus. ınsanın basına gelebılıyor normalde 100 kere sok gırer yarısta gırmeyınce gırmıyor. bende sokamamıstım ızmırde keremle kalkarken yarıstan cıktım her cektıgım gırdı:D gecmıs olsun.
Bir sansızlık yasanmıs.Varsın kupa kaldırmayın. Ama mutevazı oldugunuz surece kazanan olursunuz. Aracınızada maşallah. Su anda butcem el verse dusundugum 2 type-R dan biri. İnsallah değerini bilen birine gider...
beyaz araç polo mu benmi yanlış görüyorum ? bayağı sağlam bi araca benziyor, şanssızlık olmuş
sanırım işi bozan heyecan :s
walla çok üzüldüm ama miniks doğru söylüyor heycan stres bunların dewamı getirtiyor zamanla gire çıka bunladanda eser bile kalmıyor :D
Kameranın konulduğu yer iyi düşünülmüş,koltuğun yatırılması felan iyi olmuş.
Orçun ilk defa drag yapma heyecanını yaşarken,o sıcakta cam kapat kask tak derken iyice sıkıntılı bir sürece girmiş,hilmininde dediği gibi debriyaja tam basmadığı için ikiye geçirememiş,diğer kalkışta biraz daha hatasını anladığından zorlansada geçirmiş.
Karatrenle değilde kendi grubunda herhangi bir arabayla selçukla veya varsa başka araçla kalkabilseydi daha güzel görüntüler çıkardı:)
çekim süper olmuş herşeyde ortada büyük talihsizlik
çekim çok güzel,ama talihsizlik yaşamışsın, bu seferlik kısmet değilmiş, wazgeçmeyip dewam etmelisin :)
konu bulamadım buraya yazayım dedim bir dahaki yarıs nerede stock araclar icin sınıf varmı :)
vtecdede aksine en rahat 1'den 2'ye geçiyor ... sağlık olsun kardeşim birdahakine girer inş
o değilde konuşmalara bittim ya :D:D
İlk kalkış çok kötü üçüncüde giriyor vitese geçmiş olsun galiba biraz da yarışın sitresi de var galiba.
Neyse bir dahakine diyelim.
hondacı arkadaşlar rolling yapmaktan kalkışı unutmuşlar :)
şaka bir yana yarış stresi cok başkadır. arabası cok daha guclu olanları geçmiştim ben zamanında.. biraz az stres,braz sogukkanlılık komik gelcek ama biraz nefes kontroluyle her şey daha iyi olur dragda.. deneye deneye daha iyiye gidersiniz inşallah..
2550cc yapar colt... typerın ust grubune denk gelır
evet o zamankji katılıma göre ve istege göre şekillenicek gruplar saniye usulü olursa yaptıgınız kalkışdaki saniy baz alınıp ona göre sınıflandırılacaksınız yok hacim gruplandırması olursa stp nin dedi gibi 2500 cc. grubunda yer alıcaksınız..
hee yazdıgın araclar dan en az 3 tane katılım olursa onada grup açarız sanırsam..diger türlü benim gruba beklerim sizi :D
yer belli manisa/akhisar pisti
temmuz ayı sonu gibi olursa bende katılabilirim ilk defa hayatımda :D
süper klima açta en azından seni geçer sonuncu olmam :D