maşallah yavrum U rs'e :) selçuk ben deneyebilirim seninle istersen utkudan yavaş benimki hatta görmüş oluruz en son hallerini nasıl olcak ynlış anlama sakın maksat denemek görmek
Printable View
maşallah yavrum U rs'e :) selçuk ben deneyebilirim seninle istersen utkudan yavaş benimki hatta görmüş oluruz en son hallerini nasıl olcak ynlış anlama sakın maksat denemek görmek
U RS ciddi yuruyen bı rs di utkuyla maşşallah ;)....
diyelim yeni sahibinede kazasız belasız :)
aynı RS'in seko'nun cai, headers ve egzozlu typer'ıyla ve
RS'in üstünde kötü bi yazılım varken sinan'ın cai headerslı egzozlu typerıyla da denemeleri var..
sonuçlar çok benzer..
RS 170 180'e kadar tutunuyor.. Sonra type-r güle güle yapıyor :) bunda gocunacak bişey yok bence, type-r daha iyi gidiyor ve üst süratlerde farkı gösteriyor..
chipli U rs , stock SS rs videosu koysak iyice ortalık karışacak valla demekki :D
en iyisi koymamak :D
hahaha SS rs ya 3 kısı olan typer la yurumustur yada sıkıntısı olan typer la:D:D gel her turlu bu arada benım typerımda ŞİTANDAYT typer aslanım bu korku niyeee
:D:D:D:D 30 sayfayı kesin vurur bu konu :D utku allah cezanı vermesin :D:D
çirkinleşmeyelim derim.. ne bu atarlar giderler..
tenekeye bu kadar anlam yüklemeyin..
1000 tane civata daa..
:)
maşallah bırakın tartışmayı bşverin araba işte denenir görünür atara gidere grek yok utku bu arada saydın mı lan :D:D:D:d
eger bu kadar ıdda edıyosan gelın bı aksam cumshoot yapıym :) konuyu kırletme yazma daha benden bu kadar eger gelırsenız denerım her turlu ok ....yazma daha bu konuyla ılgılıde konuyu kırletme aslan;)
soudum rsten :D:D: typer alalım bizde :D yada temmuzda fena şeler olcak :D
tamam abi :)
benim çocuğa yazdırcam zaten artık ;) karşındakiyle konuşmayı öğren kardeşim ilk önce adabını düzelt yoksa senle oturup adam diye konuşmam ben..
utku ne gerek vardı şimdi bak herkes birbirine girmiş yazık günah değil mi ortalığı s...tiriosun ayıp denen birşey var şurda herkes yüzyüze bakıyor böle salak saçma eski püskü videoları önümüze atıosun anladım yağmur var evdesin canın sıkılıo ama gerek yok araban satılmış parası alınmış notere gidilmiş muhtemelen yeni sahibi arabayla patinaj bile çekmiştir... ben ne diorum yaaa nese s.et hahaha We love you utku :D:D:D
----------------edit
........................
edit
Lem senin yüzünden hanımla aramız bozuluyordu Utkuuu daha sen ne konuşuyosun :hehe:
1 hafta öncesinden "stock vs stock deneyelim sakın bozma arabanı" demiştiniz, sonra son akşam 6'da egzoz takıyoruz haberin olsun diye aramış olmanıza takılmıştım :) çok da mühim değil dediğim gibi, salla gitsin.. hiç bi rs sen ben olamaz :)
Time triale gelin :D
Koşarak mı :)
Utkucum mesajları editle sen de hadi :)