|
|
#1 | ||||
![]()
Otomobil: FASTEST 207 RC with Stock Turbo :)
|
Tosfed den alıntı ; Türkiye Tırmanma Şampiyonası'nın üçüncü ayağı Antalya Motor Sporları Kulübü (AMK) tarafından 05 - 06 Haziran tarihlerinde Antalya'da gerçekleştirildi. Altı farklı kategoride 20 sporcunun mücadele ettiği hafta sonunda Lancer EVO IX ile yarışan Ünal ŞENBAHAR Kategori 4 Birincisi kupası dışında Best Time Kupası ve Antalya Motor Sporları Kulübünün ilk defa bu yarışta verdiği "En iyi Dört Çeker Kupası"nın da sahibi olarak yarışmadan 3 kapı ile ayrıldı. En iyi İki Çeker kupası da Kategori 3 te yarışan ve Kategori 3 ü ilk sırada tamamlayan Türkiyeni Tek Dizel Ralli Aracı Grante Punto R3D ile yarışan Mehmet Pınarbaşı'na verildi. Kategori 1'de Citroen Saxo ile yarışan Alper Akgün birinci olurken, Akgün'ü, Salih Çağlayan ikinci sırada izledi. Üçüncü sırada finiş görerek podyuma çıkan son isim ise Sinan Saatçi oldu. Kategori 2'de birincilik Honda Civic Type-R ile yarışan Tunç Tunçer'in olurken, Mustafa ÇAKAL ikinci, Taner CANBOLAT üçüncü sırada yarışı tamamladı. Kategori 3'te ise klasman Mehmet PINARBAŞI, Rüstem KESGİ, Emrah Artuner sıralamasıyla oluştu. Kategori 5'te, yarışı ilk sırada tamamlayan isim Megane Maxi ile yarışan Cem Acar oldu. İkinci sırayı Taner ŞENGEZENER alırken,kategori 5 te yarışan diğer iki araç yarışı tamamlayamadı. Kategori 6'nın tek kupası ise Opel Kadett ile mücadele eden Tan Uydaş'ın oldu. Çok güzel bir organizasyon oldu.AMK nın yeni yönetiminin Antalya Slalom da n sonraki ikinici resmi organizasyonu.. Emeği geçen herkeze çok teşekkürler.. Can sağolsun beni '' 0'' kapı no lu keşif aracı olarak davet etti.Biz de elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalıştık.. 05.06 da Antalya DöşemeAltı Belediyesi kapalı pazar yerinde yapılan açılış seromonisinden sonra 06.06.pazar günü eski korkuteli yolunda 7 km lik etap da yapılan yarış 2 antreman 2 de yarış çıkışı olarak gerçekleşti.. Yarışın haritası , sonuçlar ve bizim amatör biçimde öektiğimiz videolar ekte.. ![]() Kapı No Yarışmacı Sürücü Otomobil KAT 6 61 TAN UYDAŞ TAN UYDAŞ OPEL KADETT GSI KAT 5 51 CEM ACAR CEM ACAR MEGANE MAXI 52 TANER ŞENGEZENER TANER ŞENGEZENER SUBARU IMPREZA 53 EGEMEN ÇİVİCİOĞLU EGEMEN ÇİVİCİOĞLU PALIO KIT CAR 54 AŞUR DAĞDEVİREN AŞUR DAĞDEVİREN SAXO KIT CAR KAT 4 41 ÜNAL ŞENBAHAR ÜNAL ŞENBAHAR LANCER EVO IX 42 ÖĞÜL ORHAN ÖĞÜL ORHAN LANCER EVO IX 43 VEDAT DİKER VEDAT DİKER PUNTO S2000 44 ST RACING HAKAN İPKİN IMPREZA GC8 KAT 3 31 MEHMET PINARBAŞI MEHMET PINARBAŞI PUNTO R3 DİZEL 32 RÜSTEM KESGİ RÜSTEM KESGİ RENAULT 19 16S 33 EMRAH ARTUNER EMRAH ARTUNER ASTRA GSI 34 HAKAN ÜNSAL HAKAN ÜNSAL PALIO KIT CAR KAT 2 21 TUNÇ TUNCER TUNÇ TUNCER HONDA TYPE-R 22 MUSTAFA ÇAKAL MUSTAFA ÇAKAL FIESTA ST 23 TANER CANBOLAT TANER CANBOLAT FIAT PALIO 24 ST RACING HÜSEYİN DEMİR FIAT PALIO KAT 1 11 ALPER AKGÜN ALPER AKGÜN CITROEN SAXO VTS 12 BURAK ÖZALTOLMAZ BURAK ÖZALTOLMAZ FIAT PALIO 13 SİNAN SAATÇİ SİNAN SAATÇİ FIAT PALIO 14 SALİH ÇAĞLAYAN SALİH ÇAĞLAYAN FIAT PALIO ![]() Bu benim ilk antreman kalkışım.. http://www.streetfire.net/video/0606...lk_2020813.htm Bu araç Türkiye de 1 tane dünyada 15 adet olan Fiat Grande Punto R3D (diesel) http://www.streetfire.net/video/tr-d...ba_2021924.htm Fiat Grande Punto ve Type-R araç içi http://www.streetfire.net/video/type...pg_2021925.htm Benim 2 antreman öncesi çıkışım-bazı gereksiz zoomlar dışında -araç gitmiyor gibi gözüküyor ama 3 ün sonuna kadar geliyoruz yer yer ![]() güzel oldu çekim tabii süratli çıktığımız için çeken arkadaşımız da zorlandı bayağı..Yerler özellikle viraj içlerinde ralli araçlarının geçişinden dolayı çok bozuktu.Kendimize göre yüksek (zaten 2- ve 3 . viteslerde Rc çok güzel hızlanıyor Maşallah..) yarışan araçlara göre komik hızlarda çıkmamıza rağmen çook eğlendik http://www.streetfire.net/video/2ant...pg_2022011.htm Etap sonrası aşağıya inişlerden bir tanesi (iniş tekrar korkuteli yolundan oluyor) http://www.streetfire.net/video/aaya...vi_2022097.htm Bu da tüm araçların 1. yarış kalkışlarının olduğu video..10.20 deki Punto R3D nin kalkışa dikkat lütfen.. Kalktıkları yer yokuş yukarı bir de aman aman http://www.streetfire.net/video/tm-kalkmpg_2022188.htm Fotoğraf bölümüne de fotoğrafları ekleyeceğim... İyi seyirler.. Son Düzenleyen Antalyalogy; 09-06-2010 12:21. |
||||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: civic d14z2
|
güzel paylaşım teşekkürler...
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: KİA CERATO 08 HUZUR SPEC& 08 ÇUPURAA
|
Özgürüm,pek bi katılımcı gördüm seni
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
|
Ustaa sanata ve spora full destek..
![]() ![]() ![]() Yanına gelcem bugün petrole Son Düzenleyen Antalyalogy; 09-06-2010 09:57. |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: cliooo
|
Eğlenceli olmuş
maşallah aracınızada
__________________________________ [SIGPIC][/SIGPIC] |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: Eagle Talon TSI AWD 1G 6Bolt
|
Incar izlerken heyecan bastı beni
Bu parkuru da yarışan ilk pilotlardan biriydim, virajlar ağaçlar kayalar hatta mıcır olan yerler bile ezberimden silinmemiş umarım birgün tekrar çıkmak nasib olur . . .Dip not: Yanlış hatırlamıyorsam bu parkur en uzun tırmanma parkuru idi . . . __________________________________ Project Started : Eagle Talon TSI AWD 1G 6Bolt ????AWHP ![]() Proje Sayfası |
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
özgür abicim RC ye kıymaya başladın sonun da
__________________________________ Bir gece ansızın...Tiren Hesabı |
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: trd
|
başım döndüüü bro
![]()
|
|
|
|
|
|
#9 | |
![]()
|
EyvAllah..
Neyapalım Onur cum roll için araç bulamıyoruz vurduk kendimizi dağlara ![]() ![]() ![]() Bro yine çıkacaz bir gün de senin ctesi izin alman lazım
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: trd
|
serbest antreman falan mı bro?
zamanı söylersen belki bişeyler ayarlıyabilirim. |
|
|
|
|
|
#11 | |
![]()
|
Tenha zamanı kollamak lazım.. Şu water/meth bir gelsinde çok ısınıyor yukarı çıkarken..
|
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
|
Tüm araçların kalkışlarını ekledim ilk posta..
İyi seyirler..Megane Maxi nin sesi müthiş ama KM lerce öteden geliyor racing motor gibi.. |
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: fn2-typeR
|
baya güzel bi organizasyon olmuş.. özgür abi erken attığın viteslere lanet ediyorum
neyse şaka bi yana iyi eğlenmişsiniz
__________________________________ fakiriz ama açlıktan pirzola yiyoruz
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: Peugeot 205 GM-16i
|
Paylaşım içi teşekkürler.
Başarılar. __________________________________ //// PEUGEOT SPORT Boostpower / Buz Garage |
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: Bravo
|
Kankama bak beah! Drag roll baydı herhalde
![]() Yakında tırmanma yarışlarında derece yaparsın sen.Zehiri almışsın sanki
|
|
|
|
|
|
#16 | |
![]()
|
Burda Grup N palio kiralanabiliyor aslında..
|
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]() |
çok iyi ya ilk fırsatta bende böle bişey yapmak istiyorum aslında.
grup n kirası falan kaç para abi detaylı bilgi verebilirmisin. __________________________________ Drift Spec TenekE30 Swap M50B25 + Supercharger + Nos EcuFast 'Dr.Ecu Özgün Güleç PPR Motorsport 'Kaan Güvenir AlpineStar Garage 'Fatih Çelik Performans Debriyaj Ankara 'Şahin Binboğa |
|
|
|
|
|
#18 | |
![]()
|
Araç da hep Kemer Motorsporları Klubünün orada duruyor.. |
|
|
|
|
|
|
#19 | |
![]()
Otomobil: 10 Astra HB CDTI Easytronic
|
1000 de tulum yada kira gitti geldi etti 4000 e alsana tırmanma
|
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 15:41 ::::

Bu parkuru da yarışan ilk pilotlardan biriydim, virajlar ağaçlar kayalar hatta mıcır olan yerler bile ezberimden silinmemiş