|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Evo IX
|
link: http://www.streetfire.net/video/0806...p4_2022762.htm buda caktıgı an link: http://www.streetfire.net/video/stps...ma_2021362.htm kapak sokuk ıken gozle gorulen 6 adet egzos sıbobu yuvasında yamuk duruyordu.en cok hasar 2. sılındır tarafında ztn pıstonun ustundede bellı oluyor. bız sadece 8 adet egzos sıbobu,egzos guıdeları,emme egzos sıbop lastıklerı sıparıs etmıstık. ertesı gun kapakcıya gıdınce yapılan kontrollerde emmelerınde yamuk oldugu soylendı, 8 adet emme sıbobu ve 8 adet emme sıbop guıde ı eklenmıstır sıparıslere. tekrardan gecmıs olsun selcuga. ALLAH beterınden saklasın. Son Düzenleyen edo typer; 10-06-2010 17:43. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
|
yukleyelı fazla olmadı 1 2 dakıka ıcınde vıdeo aktıf olur.
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
|
vıdeo aktıf
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: B18c Swap EK (4dr) - Fd2 TypeR - e60m5 :) Mesela yani
|
goruntulu egıtım resmen. hem gecmıs olsun hem bılgılendırme ıcın tesekkurler Dr.EDO
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: Impreza Station Wagon, 406 Hdi
|
yataklarada bakın
stlegal cem __________________________________ Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
|
bu olay olduktan sonra yasananları kısaca anlatayım..
selcuklar benı ewden aldıklarında aracın 14.8 15 arasında degısen rolantı afrsı 12.5 du ve arac patırdıodu. ılk aklıma gelen yagmur denendıgı ıcın fıltrenın ıslanıp kırlenmıs oldugu ıdı. negatıf dusunmek ıstemedım. fıltre kırlenıp arac zengın cekınce bujılerde ıslanmıs olabılır dıe dusundum kı cok kez basıma gelmıstı. selcukları evın onunde bırakıp tuna ıle arabaya bınıp yola cıktık. bı gun once 36.5 derece max olan arac 39 derece avans vurmuodu ve cok fazla benzın kısmama ragmen afr sureklı degısıodu. bundan sonra aracı park edıp kırcıcegınde yemek yedık araba soguduktan sonra calıstırınca bu sefer aracın tekledıgını fark ettım. aracın bobınlerını tek tek sokup denedım ve 1. 2. sılındırlerı sokunce aracın calısmasının degısmedıgını gorduk. 3 ve 4 u sokunce arac stop edıyordu. yıne bız pozıtıf dusunmeye calısarak aracın sıbop sıkmıs olabılecegını dusunduk ama sıbop caktıgı olasılıgı gozumuzde %70 gıbı bır orandı. sabah sanayıye gıdıp aracın kulbutoru soktuk ve ılk baktıgımız sentesı ıdı. sente tam olarak yerındeydı buyuk olasılıkla sıbop sıkmıstır dıe dusunduk. arac soguduktan sonra 25 olan emme sıbop ayarlarını kontrol ettık 25 gırmıoyordu ama 20 bol gelıyordu. tekrar sıbop ayarını yapıp calıstırınca aracın 1. ve 2. sılındırlerını kontrol ettık ve yıne calısmadıgını gorup aracın ust kapagını actık. olaylar bole olmustur. bu konuda bılgılı olan kısılerın acıklamasını gercekten merak edıyorum. bu arıza aracı ne kdr gerı goturmustur? |
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: Laguna dTi
|
pistonlarıda değiştirecekmisiniz?
__________________________________ otomobiline atla, basabildiğin kadar bas, buralardan uzaklaş biraz |
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: Laguna dTi
|
anladım
geçmiş olsun Selçuk,bu kadarıyla kalır inşallah __________________________________ otomobiline atla, basabildiğin kadar bas, buralardan uzaklaş biraz |
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
selçukla konuştuk öğlen plakaları hallediodu soramadım o ara,geçmiş olsun kanka inşallah fazla bişey çıkmaz.
selçuk siftahı yaptı
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: TURBO
|
Geçmiş olsun allah beterınden saklasın....
__________________________________ Rad-R Performance |
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: Peugeot 206Gti
|
büyük geçmiş olsun. hiç beklemediğin anda oluyor böyle şeyler
__________________________________ kimse beni sevmiiiii
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: x sechs
|
hazır açılmışken piston egzantrik vs filan girilse iyi olurdu...
__________________________________ 15 AY KAPALI
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
|
bı laf vardır
akıl verme para ver dıe![]()
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: White Megi III
|
şimdi eve geldim ve izleyebildim videoyu rabbim daha beterinden korudu o gün selçuk verilmiş sadakan varmış kardesim.
O gün bile içim cız etmişti...Erdeme hep derdim senin arabanın 5.vitesi gibi bi araba görmedim diye 5.vites resmen ters tepti bizi o gün... Neyse büyük geçmiş olsun |
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: ..... 53DN637 ..... Renault Clio Williams
|
Geçmiş olsun
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: ..... 53DN637 ..... Renault Clio Williams
|
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: CİVİC / EJ9
|
gecmis olsun kardesim
__________________________________ www.ilovemyek.com __________________ Ek hatchback Bir insan, başkalarını övme hastalığına yakalanmışsa, bunun sonu gelmez. Bu kimse, menfaati gereği fasık ve zâlimleri de övebilir. |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|