2 pistonla bukadar gidiyo varmi halen itirazı olan :)
Printable View
2 pistonla bukadar gidiyo varmi halen itirazı olan :)
geçmiş olsn selcuk bugun tb yi gördüm eskisi kadar çekici gelmedi :D
2 psiton ile bukadar gitmez selçuk sende aynı şeyi söleyip söleyip durma
daha az sıkıştırması olan 2 piston ile böle gidiyor demelisin
neyse akıl verme para ver demiş erdem
benim tertemiz çıkma 15 bin km de zincirim var triger ben takıntıdan dolayı degiştiricem
isterseniz vereyim onu da degiştirin bu vites kaçırmaları pek hoş şelere sebep olmuyor
gecmiş olsun
Mevlam bir daha göstermesin
Oem debriyaj al tak stage 5 ile kullanmak kolay degildir gercekten EP3 te zorluk oluyor
bu typerlar aynı banttan cıkmıo galıba hayırlısı olsun.
selcuk araba felan tartısmıyorum yanlıs algılama o senı sen onu gectın dıe yazmıyorum ama sunu bıl moruk
sıbob kıran araba egen araba bır bı anda gıder moruk 1 sılındırden emme eksoz hangısını egersen eg yada kırarsan kır zaten sansın yok kaldıkı 2 sılındır dıyorsun 2 sılındır motor nasıl calısr bılırmısın erkunt fabrıkasının yaptıgı pancar motorlu dızel jenaratörler var onun gıbı calısır artı sıbob egıyorsun ve gazlıyorsun hıc akıl kaarı degıl moruk öle gıtmesı yanı bunu sanayıdekı cıraga söle sana güler hangı zamanlamayla calısyor arabanda 2 sılıdır gıdıyor 2 sı o sekılde yurutuyor senı gemı pıstonuda olsa 2 sılındır kaybettın zaman pancar motorundan farkın kalmaz
aynen kankam 2 sılındır dıe bısey yok:D selcuk lafın gelısı soluo:D selcugun elınde trıger zıncırı var sanıorum yoksa tabıkı almamız gerekıcek.
arac patırdıodu ama soguduktan sonra boxer sesı gıbı oldu. sonrasında bobınlerın fıslerını sokup kontrol ettım. 2 sılındır derken sıbop ayarları yapıldıktan sonra olctuk kompresoru 1. 100 2.60 3.190 4. 190 normalde 200 205 cıkıor aynı saat ıle.
gecmıs olsun yavrum ogunde ben soylucekken sen soyledınn ama bellıydı sıkıntılı calıısyor makına tekrar gecmıs olsuın
2 silindir değil 1 silindirde değil 1 sibob yamulsun hafıften araba gıtmez patırdar durur ama selcuk 2 sılındırım yok dıo 8 sıbob yamuk olsa araba zor calısır bunu nası farketmedenız :)
geçmiş olsun
Izmir donusu top speed yaparken araba birden ivmelenme kaybetti , gaz yememeye basladi ve Denizli'ye kadar bildiginiz yuklu subaru gibi gittim .. oyle bir ses yoktu ..
ara sira silkeliyordu , kapagi actigimizda egzoz subabinin yarisi yoktu , pistonda herhangi bir problem de yoktu ama subablarin hepsini degistirmistik yanliz araba gitmicem dige ıkınıyodu resmen ..
vıdeoda kar etmemıs ehehe . tamam arkadas lanet olsun benım arabam yurumuyo bahane olsun dıye kapak actık bılerek supap egdık cekıcle pıstona ız cıkarttık ;)
geçmis olsun en kisa zamanda araciniza kavusmanizi dilerim.
nazar oldu nazar çok geçmiş olsun selçuk
geçmiş olsun kanka ,
eywallah kardesler. nazar cıktı sukur ALLAH beterınden korusun
subablar biraz yer yapmış . olmaz hacim artar bu şekilde 1999 cc olmuşssun sayılmaz :D