ta kendisi..lacinin daha gideri war bidahaki yarışta daha ii derece çıkaracagına inanıyorum;)
Printable View
laci vtec'in sahibi kim acaba siteye kayıtlı mı haberi olan war mı?
maşallaahhh hıc beklemedıgımız performans sergıledı mehmet gazıhan tebrık edıyurm lacı vtec te cok guzel yuruyen bır araba onada masallah dıyrum ıkısıde cok basarılı arac :)
o zaman aracın speclerini pm atarsanız inanın çok sewinirim :)
Mehmet'e tebrikler... adam uğraşmış yapmış...
nosmuş oymuş buymuş. adam dizel araçla girdiği kategorinin zaman rekorunu kırdı. bu çok büyük bir başarı.:)
Laci vtec'e gelirsek, henüz eksikleri olmasına rağmen sırf bu yarışa katılabilmek için çekiciyle geldi geceden. yakıt kondu, lastik değişti, hazırlandı ve piste çıktı.
tam anlamıyla bittiğinde çok neşeli olucak.... :icon_tup: Kocaman bir nazar boncuğu :heyoo::icon_tup:
http://www.streetfire.net/video/type...vti_193136.htm
ufak bi video eskılerdenn :)
aynene renç e katılıyorum..
öncelikle mehmete kocaman bir mşllh. gerçekden aracı harika ötesi
laci vtec'e gelince arac üstündeenjektör yok bujiler degişmedi ayar sırasında çok ama çok sorun yaşadılar arac şuan eksiklerini giderdikden sonra tekrar maplencek.
mehmet yanlış anlama ama arac tam anlamı ile bittiginde sonuç böyle olmaz demedi demeyin :)
Teşekkürler Arkadaşlar..
Arabamın gücünü bilmiyorum ölçer söylerim..bana yakın süre yapan bi turbo vtec vardı o kaç hp idi ? m3 kaç hp acaba..
tork tork diyorsunuz ama tork yok arabada..3200 rpm de full boost görüyorum çevirebileceğim devir sayısı 1800 kadar..
her vitesde topu ropu 1800 rpm çevirerek bu süreyi yaptım ben..
bırakında o kadarcık devirde ne bulursam basayım..
benim lastik sorunum vardı olmasa bende süreye oynayacaktım farkına vardıysan kalkışlarım hep kırmızı ışık kalkışı edasındaydı :) hiçmi hiç zorlamadım aracı ve hep 1 barda kalktım lastik olsa 1,5 barda kasıcaktım.
bu arada pd130 makine varsa hacim 1,9 değil mi? neden 1,7 hesaplanmış?
maşallah gerçekten çok güzel olmuş :)
inanki bende hiç dyno yapmadım daha.. istiyor aslında ama tahminim 1 barda 400 hp olmalı rahat..
iki aracada maaşallah :)
maşallah iki araça da polo cok saglam olmuş emeğinize saglık
Maşallah Mehmet ;)
Mehmet ayağına sağlık.. Emeğine de tabiki.. Tr'nin en ciddi dizel aracını hazırladın ve drag için 1 ay gibi kısacık bi zamanda hazırladın.. Yaptığın süre ve geçtiğin arabalar gerçekten tahminlerimin çok üstünde.. Ama kendine müslüman olmayacaksın.. Bak aynı arabadan bende de var :D
Laci vtec'e gerçekten kocaman maşallah ama Polo'da type-r a aynı farkı atıyo çok çok rahat..
Söyle oldu böyle oldu demeden ortada bir gercek varki, Mehmet polo ile TRdeki en hızlı vti ve dolu tabir edilebilecek typerları gecti.
Mehmet o sınıfa katıldıgında gülen kücümseyen tipler de vardı yarıs sonucunda onlar dahil herkesi sasırttı.
Laci eskisi gibi gitmiyor evet ona da katılıyorum.
Laci eski performansına kavusur, mehmet de arabayı hafifletirse yine cok keyifli yarıslar izleriz.
2 otomobile de masallah ;)
şu laci vtec'in specleri birisi bana pm atabilir mi lütfen :D
çatlarım meraktan wallahi..
Blok we kapak hala b16a2 mi mesela en başta?
Mehmet türkiyedeki dizel araçlara bakış açısını değiştiren kişidir. Kim ne derse desin sonuçlar ortada.Yok şunu yapsaydım şunu etseydim diyeceğinize yapsaydınız da geçseydiniz. Siz geçince belediyeden anons yaptırırsınız adam geçince kıyametler koparırsınız.:)
Ayakta alkışladım. Başarılar.
masllh mehmet abı cok guzel olmus ilk sesini duydugumda sok olmustum open downpipe dizel :) dizele devir cevirtmenin yolu varmıdır kapağı işlemek acaba kolların uzun olusu sorun olustururmu
ağzımız açık izliyoruz.
kocaman tebrikler.:)
mehmet maşallah rollde şaşırmazdım ama o torkla dragda bu başarı çok iyi bence
bu polo sende tek sanırım varmı tr de başka
var bikaçtane piyasada goruolarmış..3 bilemedin 5 tane..gerçi haramidere Doğuşda 25 e yakın makina dinleniyor ama onları toplayıp satacaklarmı bilmiyorum..belki bi organizasyon daha ypr doğuş..
dizele devir çevirtmenin tek yolu EMS ile kontrol etmek ve öyle iyi bi beyin 3000 euro gibi..ve ciddi ömrü kısalır makinanın..içini yapmak lazım ve hiçbir performans ürünü yok..herşeyi kendimiz yapıyoruz..
ben hala 5200 cevirebiliyorum..stoc rev limit yani..
İki Aracada Maşallah, Poloya Ayrı Maşallah :) Gerçekten Çok İyi Kazasız Belasız Sürüşler Mehmet Abi
Öncelikle herkezi tebrik ederim.
Polo süper bu arada tabi dizel turbo oluşu 3000prm lerde kalktığı için sarma diye bir şey olmuyor direk en verimli tork u ile yürüyor.
Çok güzel yapılmış bir araç ve kullanan arkadaşı tebrik etmek lazım vites atışlarında devir bantlarını çok iyi ayarlıyor boşa çevirmiyor.
Tebrikler gerçekten dizel bir araç üzerinde de çalışılınca nasıl yürüyor görmüş olduk hep beraber.. Emeğine Sağlık Mehmet abi ;) :)
resımlerı yokmudur bu makınanın
paşaoğlundan bildiğim kadarıyla marka bi stroker kit(krank kol piston) var 1800 küsür hacim var..12.5 - 13 gibi sıkıştırması eksantriği gibi onemli tune lar var..gerisi ufak tefek..
wideband arızasından oturu tam ayarlanamamış deniyor..tahmini 230 hp artı eksi 20 hp gibi bir güç var ortada..
Maşşallah Mehmet abi
darısı bizim dizele :)
1785 cc 11 cr ex yay sapka headers falan