Arkadaşlar kısmetse önümüzdeki Pazartesi 2.Xboxıma ulaşıyorum ozmn inşallah hep beraber bir team kurarız. :D
Printable View
Arkadaşlar kısmetse önümüzdeki Pazartesi 2.Xboxıma ulaşıyorum ozmn inşallah hep beraber bir team kurarız. :D
ne zamandır forza oynamıyodum bu gece biraz antreman yaptımda performans'ım düşmüş.
birde şimdi 1 ay bedava live'ım var.1 ay dolduktan sonra ne kadar ödemem gerekiyor.
Türkiyede bazı firmalar satıyor Live üyeliği araştırırsan bulablirsin sahibindende felan var Forza2 de çok eğlenceli oluyordu live valla =)
maximus direk mailla yolluyor guvenilir site, sahibindende falan birinin elinde patlamadiysa daha pahali hep.
antreman aşamasındayım arkadaşlar baya unutmuşum bide çok oynamıştım single bütün yarışlar R1 geliyo kazanamıyorum ayarları düşürdüm gerisini siz düşünün :)
Evet çok eğlendik herkes gelsinde çoklu yarışalım , yanlız akşam azıcık kurcukladığım Lexusla Girdim bir kaç yarışa madara ötesi bişiler oldu 4. olabildim en fazla Scirocco lar - COrradolar - Evo lar vızır vızır geçiolar yanımdan DÜzde fln acil sinerji oluşturmamız lazım toplanı yeni setuplarla :P
hemen satarm 2009 jesper boardlu bnmkı fanıyla adaptoruyle felan beraber
yenı fantezım chewrolet aweos swap c5 z06 makınesı felan tabı saka dolu seyler bunlar
evet bu gece yine gazladik, yok mu gelenler : ))
Ya bana adaptör lazım en ucuzundan :D Artık şu aletimi deniyim çalışıyomu çalışmıyomu artık yaa :D Çalışmıyosa çalışmıyo diyim çalışıyosa verelim artık gazı verelim yanı yaa :D
ya ac sahıbındenı yada gıttıgıdıoru al bıtane kesın satıolardır
ozmn yapcak bısı yok