m3 e vb yi mi kıstas aldın:) m3 ayrı cnm typerlardan bahsettim 3 aşağı 5 yukarı aynı speclerde idiniz. sende rbc onda piston sende hafif cant onda orgın sanırsam yanılkıyosam düzeltin. ama arabası cokk cici duruyodu gördüğümde.
sen azıcık ucundan gormussun haberım var :D:D sıkı makınadır
14-06-2010, 00:35
fa'R'uk
Alıntı:
yasin_R Nickli Üyeden Alıntı
m3 e vb yi mi kıstas aldın:) m3 ayrı cnm typerlardan bahsettim 3 aşağı 5 yukarı aynı speclerde idiniz. sende rbc onda piston sende hafif cant onda orgın sanırsam yanılkıyosam düzeltin. ama arabası cokk cici duruyodu gördüğümde.
yasincim ayna camı değişti gerisi hala cici hala orjin şuan üstünde orjinal jantlarını taktım
14-06-2010, 00:36
fa'R'uk
Alıntı:
STP Nickli Üyeden Alıntı
caı hdrs egzoz port polısh var arabamda soft tune yanı garıban spec
ben sana bırakıyorum deneyelim dersen deneriz
14-06-2010, 00:36
_muhaRRem
Alıntı:
valla ben hiç typeR la yürümedim desem yeridir.. ben kendin için söledim kıstas olsun diye..hani bi gün denersen aklında bulunsn ..
14-06-2010, 00:38
elpadre
Alıntı:
__FrK__ Nickli Üyeden Alıntı
V12 denınce zaten aklıma bı tek o gelıyor alışkanlık olmuş gerısı hıkaye :D:D:D
akulu araba :D
14-06-2010, 00:40
yasin_R
Alıntı:
_muhaRRem Nickli Üyeden Alıntı
valla ben hiç typeR la yürümedim desem yeridir.. ben kendin için söledim kıstas olsun diye..hani bi gün denersen aklında bulunsn ..
gercek ten ya sen skn ile piyasada iken harbiden denenecek senin speclerde typer yokdu sanırsam.ondandır:) benim için sıkıntı yok deneriz herkezle dostca:)
14-06-2010, 00:42
Can's
Alıntı:
gercek ten ya sen skn ile piyasada iken harbiden denenecek senin speclerde typer yokdu sanırsam.ondandır:) benim için sıkıntı yok deneriz herkezle dostca:)
bi problemmm mi var gardaaasşşş!!!!!!
14-06-2010, 00:43
fa'R'uk
Alıntı:
sonunda dostluk kazandı sanırım :)
_muhaRRem
Alıntı:
işte bende ondan sana kıstas verdim :)
__FrK__
Alıntı:
elpadre Nickli Üyeden Alıntı
akulu araba :D
aku boşalana kadar :D:D sonra taş devri modelı alttan devam :D:D
14-06-2010, 00:44
Can's
istediginiz gün ayarlamaya calısırm murat abıyı denersınız
yasin_R
Alıntı:
Can's Nickli Üyeden Alıntı
bi problemmm mi var gardaaasşşş!!!!!!
bağrımı daşşş :) kim sıkıntı yapıcak can kardeşimm
__FrK__
honda club tamamlandı mı :D:D:D bırasdan iştima alıcam :D:D
14-06-2010, 00:48
yasin_R
Alıntı:
_muhaRRem Nickli Üyeden Alıntı
işte bende ondan sana kıstas verdim :)
eywallah:) dostluk kazan nır tabş ya ne o öyle bilenmeler traslanmalar filan hırs yapmalar kamyonun yanından yol vermemeler sıkıştırmalar:)
14-06-2010, 00:49
elpadre
Alıntı:
__FrK__ Nickli Üyeden Alıntı
aku boşalana kadar :D:D sonra taş devri modelı alttan devam :D:D