hafıf jant 3de cok avantajlı egemen, 2de basarsanız sonuc degısır bence, muharrem acıklama yapar onla denemıstık hafıf jant farkını 2de 3de
Printable View
zaten 2 den 3 e atamıyorum yazdım
3 de denedik zaten cumhurla..2 de bassam kilo avantajım olurdu biliyorum geçmek geçilmek değildi olay ayrıca ben 8200 çeviriyorum o 8800 çeviriyor ordan yakalıyor..
FN2 ler hızlandı çıkan parçalarla beraber.
DBS VB STP VTC JAP denesinler bakalım specleri birbirlerine yakın olucak:)
Sezonun en iyi EP3'ü diye bir konu açıyorum cumartesı gecesı buluşulması için, yeride sizler ilgilenip belirleyin ;)
çok güzel bir ortam oluşmuş....
herkese iyi sanslar sc'li olanlar varmış sc'lilerle denesinler turbolu olanlar varmış turbolularla denesinler ben n/a olan dostlarla denerim buna R denmez katagorisinde denemek denir...
Ama sc ile ne olur merak ederim denemek isterim sc li olanlar ile de ....
sc li kimmiş iyi ki bi düşünüyoruz dedik. cümle alem beni arıyo. kafamda var arkadaslar piston toda en kral egsantrık rbc port polish kapak taslama derken zaten işçilik hesabı kitabı kendiniz yapın araba bi dünya yatacak. motorum 0 neden blog açıym içine giriym ciğere kadar. sc çok zevkli imiş herkez bişiler yapıyo bende düşünüyorum. neden yapmıyayım. imkanım elverirse beklediklerim olursa kafaya koydum yapacağım...
aklında soru işareti olan bütün arkadaslarımadır... dün tuna kardeşmlede konuştuk. o da canı gönülden tüm samimiyeti ile yap kardeş dedi. bende kafaya koydum. herkez istediğini yapsın çıksın atar yapmam gider yapmam. kim denemk istersede denerim. turbo sc n/a v.s v.s
komple kol piston egzantrik port polish conta vs yapacağıma sc yaparım :)
ha sc yapacağıma turbo yaparım . yaptım da zaten :D
piyasa kötü yasin...
dedikoduların ardı arkası kesilmez sc li derler 12.5 var bunda derler benim için önemli değil denerik görürük bende sc li ile denemek isterim ayrıca...
atar giderler için esprisi renk katıyor olaya :)
bazıları çok ciddiye alıp denemek istemiyor bazıları zaten espri olduğunu anlayıp o da karşılığında atar gider yapıyor :D
araçlar bitsin ben geçme geçilmeyi değil roll yapamadığım her geçen gün için üzülüyorum...
araç çıksın her allahın günü :D:D
Konu nerelerden nerelere gelmiş. Maşşallah Cumhur çok güzel gidiyor JUM, birde RPF01 leri satmasaydın daha güzel olcaktı ya :D hayırlısı biri gider biri gelir.
FN2 miz çok güzel olacak :D
STP sana çok pis kaldırdım :D
vay arkadaş benim konuşacak bir arabam bile yok bak şimdi kötü oldum :(