:icon_tup::icon_tup: yaşamayı seviyoruz abi :D:D
Printable View
Konu nerelerden nerelere gelmiş. Maşşallah Cumhur çok güzel gidiyor JUM, birde RPF01 leri satmasaydın daha güzel olcaktı ya :D hayırlısı biri gider biri gelir.
FN2 miz çok güzel olacak :D
STP sana çok pis kaldırdım :D
vay arkadaş benim konuşacak bir arabam bile yok bak şimdi kötü oldum :(
RRRRRRRRRR Type RRRRRRR
:)
teknede bira yudumlamak daha çok sarmaya başladı
50 tl lik rolling yapıcağıma 10 tane bira 1 kiloda antep fıstığı aldımmı oh keyfe gel :)
dün akşamda keyfin yerindeydi maltepe sahilde egemen zaten bağırdım bağırdım duymadın sonra yardırdın gittin.
benim bu güne kadar birinin arabasıyla uğraştımı gördnmü ? işim olmaz en hızlı yiğit olsun banane..ben severim hondalar hızlı olsun yani..Ama sende arabayı sahibinden çok sahiplenme istersen..bazen özelden arkadaşlar msj yazıyor bana DBS sahibi kim yaa falan diyorlar.
tekne demeyin cuma gunu bodrumda akvaryumda tekne turunda yuzuyordum simdi is yerindeyim :(
ahmet ile benim aramda maddi seylerin bi onemi yoktur benim arabam onunarabası gibidir onun arabası benim arabam gibidir .ahmetle ayrımız gayrımız yok muharrem ;)
allah sonumuzu hayır etsın dostluklarda dıle gelıyor artık...
maşallah araçlara
sanırım fn2 de flashpro headers eksoz filtre var.bende geçen bir headerslı eksozlu filtreli ep3 ile yürüdüm abartılacak bir fark yok bence fn2 yi basite almasınlar 220 le makas çok keyifli:((((
maşallah vteclere cam car a da :) başa baş mücadele olmş
haha video canlanmış
ah eski günler :)
Hortlamış valla video :)