saklanıyordu, seni hem renaulttan hem hayattan soğutmamak için çıkmadı piyasaya
Araba Konyadaydı, taze geldi ankaraya![]()
Ben VTI üzerindeki ECU'nun bu tarz sıkıştırma vs. işlemlerinde baya kısıtlayıcı hatta ters etki yaptığını biliyordum. Egzantrik felan geçtim onları. 13'e yakın sıkıştırma ve orjinal ecu ile böyle gidiyorsa maşallah. Distribütör üzerinden avans açıldımı biraz.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
yahu cenk öhhhh diyorum sana...
sen demedin mi bana ne gerek war sen geçersin diye, ben de sana "turbo dedin mi saygı duyarım,maksat eğlence olsun" diye,sen de werdiğim gazla beraber daldın otobana
Şu an ki speclerle denemek lazım ama bir kez daha
Yine tahminimce 4te geçeceksin ama fark az olur sanırım
iki aracada maşallah ama vtı ayrıca maşallah kazasız belasız..ama bir sorum olcak 13 sıkıştırma orj ecu kullanıyorsunuz tamam ama benzinde sadece pompa benzini mi katkı falan var mı?? ***** benzinler çok kalitesiz ???
şimdi benim anlamadığım birşey var
bu civic turbo ile ben chiefkadir eski dereceli rs inin denemesini gördüm rs yarım boy 1 boy önde götürüyordu turbo civic karşısında ve sen 4 te geçer yine diosun izo nun araçta dereceli bu olay nasıl oluyor chiefkadir in eski rs le aynı speclerde değilmi bu rs
turbo civic o zaman ki turbo civic değil. Başka turbo civic bu,turbosunu o civicten aldı cenk ama daha detaylı açıklamayı yapar zaten
benzinde katkı maddesi yok,chiefkadir emmim tawsiye etti STP marka katkı maddesi kullanmamı ama denmeye giderken benzin tamemen bittiği için Çayyolu Petrol Ofisinden 97 oktan benzin aldık. 97 oktan ile bir sorun sıkıntı yaşamadık çok şükür şimdiye kadar.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)