Olsun boşver siz efendiliğinizi koruyun kavgasız gürültüsüz denemenizi yapın biz de keyifli videolar izleyelim.
Printable View
ben buraya geçtiğim vteclerin videosunu koyarsam konu kilitlenir erdinç abicim.orda geçtimi geçti dedim.egzostum bile yoktu.ama onun için çektirm herşeyimi yaptım arabamı boşalttım gel dedim deniyelim kimse yanaşmadı?? bunun cevabınıda verelım gerisi fani dünya
maşallah gtı a ;)
irfan eğri oturup doğru konuşalım kardeşim.ben senin için egzostumuda taktım düz borumuda çektirdim ufaktan arabamıda boşalttım stepne vb. hatta üni yolundada sıkalım dedim ama nedense bi isteksizlik oldu buna hayır deme bence.ben sana ogün geçtinmi geçtin dedim.ben sana yanlışın veya sağda solda konustunda demedim bunuda iyi düşün.soranlarada bu speclerde irfan beni arka tamponunda geçti dedim.ama tekrar denesydik görücektik olmadı kısmet değilmiş..
Video ile ilgili fazla yorum yapmaya gerek yok , 306 güzel yürümüş maşallahı var , tabiki bu her zaman yada her vti yı geçeceği anlamına gelmez...
Sahibinden de ilanı çıktıında direk favorilerime eklediğim bir araç , sahibi ile de görüşmüştüm ama farklı bir araç (2002 ep3) almak durumunda kalındığından mecburen vezgeçildi. Hala ara ara girip bakıyorum , şu an otomatik , hatcbach , bayan kullanıcıya uygun bir araç almak zorundayım , garajda 2 tane spor araba varken 3.bir spor araba alırsam hatun beni kesin boşar... Zaman ne gösterir bilmem ama şimdilik allah sahibine bağışlasın demekten başkası boş :) :)
kimse kusura bakmasında sağlık bi 306 sağlıklı bi vtecle aynı denk araçlar(kafa kafaya) örnekler: up 306 ts306 - eh vtec en vtec
specler chip cai egsoz düz boru 306 gtı
cai hdrs. düz boru egsoz vtec
Aynen ole kardesım.Egsozla bole gıdıyosa duzboru+egsoz+chıp+tımıng+ vsvs sen dusun
Tartısma yok zevkını cıkarmaya dvm edelım:)
türkiyede vti geçemessin arkadaş.bu böle gider:)
aynı diyologlar vti , gti yi geçincede oluyo...
erdınc kankım gerılme.her vtı senınkı kadar ıyı olmayabılır.adamın hakkını ver ıyı gıdıyo tosun gıbı meşallhhh:)