anlamadığı neden 306 gti bukadar hafife alınıyor ..alt tarafı vti geçti diye bukadar galyana ne gerek var ..sanki vti 306 çok çok üstün bir araçmış gibi ..aslında vti çilere 306 gti sürdürmeli farkı anlamaları için..
Printable View
anlamadığı neden 306 gti bukadar hafife alınıyor ..alt tarafı vti geçti diye bukadar galyana ne gerek var ..sanki vti 306 çok çok üstün bir araçmış gibi ..aslında vti çilere 306 gti sürdürmeli farkı anlamaları için..
ister video koyarım ister koymam bu işler video koymakla olmuyor ;) ;)
neyin nolduğunu bilipte konusuyoruz biz, laf olsun torba olsun diye konusmuyoruz;) VTİ ninde kapasitesini biliyoruz 106nında 306nında.. normal sağlıklı bi VTİ nin böyle gittiğine inanıyorsan ben sana ne diye bilirim ki :) ....
neyın kavgasını yapıyorsunuz anlamıyorumkı. hepimiz antalyanın cocuguyuz. ne kavgası bu ya:D gecmıs gecılmıs:) hepiniz esnaf adamlarsınız burakın bu boş işleri ya:) denemek isteyen olursa arabam cıkıyo herkesle denerıs vti powerr:D:D ERDİNÇ BENIMLE DENE KANKA:d
len bu konu kilitlenirse ben kilitlerim bak:D
lütfen ama yorum yapan olursa adam gibi seviyeli yapsın.birilerinede bişeyler göndermek isteynler başka konuda toplansın lütfen.teşekkürler:)
başka bi vti ile denedin mi daha önce ?? nasıl oluyo farklar ?? yani sana göre bu vti de sorun varmı yokmu..
her araba aynı deildir tabi. ama 306 cok guzel yurumus. vti lar niye gecilmesin:) vti da gecilir 306 da gecilir ferraride gecilir:D
ben zaten uyeydım er yada gec baktım fazla gerılmıssın bı yazayım dedım hanı ben de buralardayım felan yanı ehuehuehuhehuheh:D
Geçsen dert geçmesen dert. Fazla fark atmayacaksın ki karışıklık çıkmasın :p Maaşallah.
aynen murat abi bozuktur:)
muyat ne bu vti düşmanlığı ya :)
herhangi bir düşmanlık yok Allah a şükür. bir çok arkadaşım var vti aracı olan. hiçbiri ile de derdim yok :)
ben de sana bir soru sorim madem. nedir derdi bu arkadaşların pug larla? neden bu hazımsızlık? tebrik etmek bukadar zormu? bir vti ın geçilmesi bukadar imkansızmı? espiriye almak mı düşmanlık yoksa sağa sola gider yapmak mı düşmanlık belirtisidir?
bazı şeylerin hazmedilebilmesi gerekiyor. geçmişsen tebrik alırsın. geçilirsen de tebrik etmesini bileceksin. sağa sola gider yapmayacaksın. ama görüyorm ki bir çok arkadaşta bu olgunluk mevcut deil. :)