olm tamam orda çeyrek boy bile diemiceimiz bi farkla öndesin ama sonra adam sağdan gelip nasıl geçti seni sen onu anlat bebişim?
Printable View
olm tamam orda çeyrek boy bile diemiceimiz bi farkla öndesin ama sonra adam sağdan gelip nasıl geçti seni sen onu anlat bebişim?
aslanım ben her zman dıyorum yektayı ben en fazla ıkı parmak gecebılıyorum dıye :D
Bu arada benım dun arabamı cıkartmamdakı en buyuk etken Yiğit y sağolsın bana sanzıman kulağını verdı kardeşim sağolsun tekrardan :D
Mehmet 5 sonu görsek bende önde olurdum gibi geldi bana, cunku camurluguna dusuyorum 5 e atınca gelip kafa cıkardım 2 denemedede, son denememiz benim açımdan sağlıklı değildi her viteste kesiciye girdim, zaten farkta 2 boy oldu, ama eglenceliydi teşekkürler:icon_tup:,, zaten dün cok fazla kimseyle deniyemedim, yektayla olan aramızdaki o boyboy farklarında azalması beni ayrıca mutlu etti 2-3-4 yanyanaydık ben 5.vitese atınca rampa cıkmaya baslamıstık tam Yekta öne cıktı, tekrar tebrikler kendisine, mugen ep3 ile çok denemek istedim 2 defa o 2 defada ben vites kacırdık bıraktık tam saglıklı deniyorduk 4. vites ortalarındaydık Yasin r önume gecip yavaşlayınca denemede piç oldu:( birde kırmızı ep3 vardı plakasını hatırlamıyorum sonucu kendisi yazar buraya, hee bide yılmaz kardeşimle denedik GNS ile ulan iyiki fazla kimseyle deneyememişim:eek: onada bi tebrikler oda geçiyor beni yani gitmesi gerektiği gibi gidiyor K-prolu ep3 olarak fark uzuna gidersek 2 boy olur gibime geldi, ama şimdilik:D Alican ın clio rs hızlanmış geldi bana, Can ın type-r yine aynı maşallah iyi gidiyor,,
benim dün geceden izlenimlerim bunlar, herkes kendi gözünden gördüklerini yazarsa bizde ögrenmiş oluruz,,,,
tebrıkler mehmet kardes guzel saplamışsın
mehmet kadir gecesimi doğdun sen ? :) sen ne şanslı adamsın ya
abı evet senınle olan denemeler oldukça keıyıfıydı dun balansım cok bozuktu yuksek suratlerde urktum valla eğer arzu edersen ben bu gecede bı karşı yapıcam balansımı falan duzeltıyım yıne dennerız akşam eğerkı aarlayabılırsemde kproyu takabıırım akşama :)
Kankaaa daha durr sırada sen varsın :D:D
kanka sana tarifi vermiştim, arabanı azına kadar yükle hatta sök dedim dimi ?
yan yana gelip bastıgımızda, senin öne çıktıgın an yapıcagım 2 ufak vucut hareketi var:hahaha:
1-şalteri kaldırmak
2-işaret parmağımla vites topuzundaki tuşa basmak
tecavüz kaçınılmaz, zevk al mehmet zevkkkkk :hahaha::hehe::hehe::hehe:
ama dedığım gıbı arkadaşlar bu akşam ben ıkı kısı olarak cıkcıam eğerkı denemk ısteyen varsa ıkı kısı gelırlerse sevınırım cunku bole herşey havada kalıyor...
mehmet olm ilerde yekta seni gecmis oyle gorunuyor videoada ahahhaha:D