ben gelicem, cumhur la konuştum onunda gelme ihtimali var
Printable View
ben gelicem, cumhur la konuştum onunda gelme ihtimali var
ezel night bu akşam :) hemide sezon finali
guzel vıdeo cekerımmm miisss :) eger co pılot arayan olursa...yada hyundai heryere starla ızlemeye mı gıtsek yasın R ...he ne dersın
Ep3 sezonu açılmıştır hayırlı olsun
type-r sezonu desek
ne tarafta beyler ona gore muhabbete gelelim:D
mektanıls :)
Valla ne güzel olur ben sen o şu bu denesek :)
( Tünel yapmadan )
hee geçtim noldu zoruna mı gitti aslanım :) sen hala iddia mı ediyorsun sapladım işte sana atın intikami hemde 30 derece sıcaklıkta sapladım ateşli ateşli :D
lan bana ne muhabbetler geldi sen dua et ben insaflıyım çok birşey yapmadım :D
onu bunu bırak da sana harbi çok iyi sapladım yaa :D oturabiliyormusun bari rahat kaç gündür bağsur simidiyle takılıyordun? :eek:
yekta geçio geçio mehmet dio geçtim 2 parmak filan :D:D:D kpronu tak mehmet öle dene yektayla :D
Açtım konuyu kızlar:D
Dipnot: CZT'de antipatinaj sistemini iptal etmek için sigorta sökmek gerekli.Sigortayı söktüğün an antipatinaj ve abs frende iptal oluyor.Dolayısıyla fren lambaları çalışmıyor.
üye oldum da bi türlü onaylnamadı daha yeni yazabiliyorum kusura bakmayın...
aracı yeni aldım eksikleri oldgunu biliyodum bi kaç deneme yaptıkve eksiklerini gördüm...
jap la 4-5 deneme yaptık hepsindede önde bitrdi..
ayrıca o gün benim bagajımda aşağı yukarı 40 50 kg eşya vardı benzinde full e yakındı belki bunlar skoru çok öenmli derecede değiştirecek şeyler degil ama...
onun haricinde bu ayın sonunda arabanın muayenesi oldugu için fazla yukleme yapamıorum bu ayın sonundan sonra ufak ufak başlarım o zaman daha güzel denemeler çekeriz inşallah...
herkese iyi forumlar...
Ataşehirde görüşmek üzere kardeşim.2.denemeyi yaparız.Her şey netleşir.
clio rs i küçümseyenler nerde? yalan mı oldu?
mehzent mehmet beni aradı bahçeşehirdeymiş gelecek varsa haber versin deneme yapalım diyor yer: avrupa yakasında olacak olursa
bence chiefkadir güzel bir rs çıkarırsa ki yapılacak işlemler yazılmış sıkı birşey çıkacağı ortada onunla tr nin en iyi giden atmosferik typer ı denesinler sonucu beraber izleyelim
birde ss (cai,egzos) ile typer cai egzos aynı speclerde denesinler gerçi videolara bakılırsa şuan ss rs cai egzoslu typer ı ayırır gibi duruyor ama denesinler herkes eşit yüklemelerle sonuçların ne olacağını görür typer ve clio rs tartışmalarıda biter
hatta araçlarıda çıkmadan bilen biri kontrol etsin spec leri
noktayı koyalım bu typer rs karşılaştırmalarına ;)