ahahaah alıcan sen egsozunu tak bırde ole denıyelım dun donuste ondna bastım senınle bakalım egsozunu takınca ne kadar iyleşcek araban dıye :D
He zaten bu rsler fıltre egsozla nasıl yuruyorlaar bole sen hedrsta tak gec benı :D:D
Printable View
Videoyu iyi izle bence ses hızlandığı zaman videoda birden hızlanıyor dikkatli bak karşı şeritteki arabalara nasıl geçmeye başlıyorlar ses değişince..kamerayı hafif arkaya döndürdüğü zaman birden dönüyor..Nos vardır vs vardır ben bilmem ama o sorun videodan kaynaklı sanki hızlı ileri sarılmış gibi.
oo yarışmı var :D
sadece filtre ve egzoslu rs ın bole gıtmesı entersan.
type rın sesı ne guzel yahu :D
evett duzenlediğimmm rolındeeee :D
eray sen 3. gün üstüste izin alabilecekmisin evden :hehe:
rsler iyice ilgimi çekmeye başladı :D ne güzel yürümüş tebrikler rc çok zayıf kalmış
hadı bakalım varmı gelen sırf enesle bırbırımız ıcın cıkmayalım bı kaç tane olursa cıkalım :D
iyi denemeler ben yatar :)
asıl sen cıdden bana kaldırabılceğine ınandın sanırsam :hahaha:
SEN HEP KENDİNİ BİLECEKSİN
GEÇME SINIRINI ÇİZECEKSİN
ÖNCE RÜTBENİ BİLECEKSİN
HERKES KENDİNİ BİLECEK
DURMA SINIRINI ÇİZECEK
KENDİ RESTİNİ ÇEKECEK
BU ALEMDE KENDİNİ BİLECEKSİN
GEÇME SINIRINI ÇİZECEKSİN
ÖNCE RÜTBENİ BİLECEKSİN
ARTIK HERKES KENDİNİ BİLECEK
DURMA SINIRINI ÇİZECEK
KENDİ RESTİNİ ÇEKECEK
çıkçazmı cıkmıycazmı şimdi bağalım :D
yektayı yıne aradım yıne RRR yıen RR o hep RR
onu bunu bırakında şu mehmetle yektanın denemesinin tam sonucunu merak edioruz yaa :D:D kim kimin kocası :D
Ben te bahçelivlerdeyım enes tee çekmekoyde burdan oraya gelmeme gerek yok bu satte tek araba ıcın cumaya herkez hazır olursa cok guzel denemeler olurr herkezde tad almış olur herkeze ıyı gecler...
Bu aradada yektanın ben kocasıyımmmmm ne zmankı benı gecer o zman tamam derım :D
http://www.streetfire.net/video/mvi0232avi_2026780.htm
peki burdan bişey bellımı daha neyın derdındesınız ben anlamadım ??
Banan denıyelım dıye ozle mesaj atan bu arkadaşalardı arabamız hazır değildi gıbı bır bahanedede bulunamazlar geldıler gectık bıttı ıste aynı speclerdekı bır rs typer gecemez kı o rste sadece fıltre egsoz yok!!!
33.sn bombaymış hakkaten :)
Tüm araçlara maşallah
ya abi burda herkes bıseyler bılıyor kim sadece cai egsoz la RS in - ep3 ü geçebılecegını sanıyorsa adama ne içtin diye sorarım yani ;) lütfen ya