Benimde arkadaşım 1000~km lerdeki DSG roccosuna Revo + Filtre + Cat-back egzos yaptı araç şu anda 220-230bg lerde ve şuanda sanırım 7-8k km arasında araç daha bir sorun çıkmadı fakat bnm DSG roccom olsa kesinlikle yaptırmam orası ayrı :D
Printable View
ysuf um gormesinn bunlarıı :) kazasız belasızz guzeldi tyyarımız:D şimdi daha guzell
masalalh araclara..
ama civiciin vites geçişleri yavaş geldi bana bi kaç kere de kesiciye sokmuş aracı arkadaş ama maşallah cok güzel ve zevkli olmuşş iki aracada maşallah
Mükkemmel bir video.
ayni spesifikasyonlar ibiza cuprada olsa fark ne olurdu acaba?
Video kalitesi , yolun güzelliği ve uygunluğu , telsiz kullanımı gibi güzelliklere 2 güzel arabanın ilavesi ile bugüne kadar seyrettiğim en güzel videoydu desem abartmış olmam herhalde..
Farklı viteslerde farklı sonuçlar oluşuyor.. En güzeli 2.vites 60km de başlanan ve ep3 ün 4.vites sonunda yavaştan açmaya başladığı 5. te ibizayı arkasına alıp açmaya devam ettiği bölüm..
EP3 için söylenecek birşey yok , maşallahı var ... İbiza çok hoşuma gitti , gerek görünüşü gerek stock performansı ile gayet başarılı bence..
Safa'nında Halit'inde Araçları Gerçekten Guzel Zaten Safa Sıfır Modunda Daha Aracına Hem yeni Alışıyor Hemde Yeni Denemeler Yapıyor, 1.4 TSi Gerçekten Etkileyici Performansta Stock Bir Araç Için. Halit'in EP3'ude Uzerindeki Spec'lerle Çok Iyi Yuruyor, Ben Bu Araçları Denemeleri Yapan Bi Kişi Olarak Video'nun Sonucu Bence Bi Anormallik Görtermiyor, Olması Gerektiği Gibi Diyebilirim.Safa Hemen Yazılım Diorum. Önümüzdeki Gunlerde Safa'nın Aracını Scirocco TSi, Ve FN2 TypeR'la Denemelerini Yapıcaz.
Bi stock EP3 bulun bana Allah aşkınada şöle gereksiz konusmalar bitsin.... (Koltukları, Cam suyu , Silecek motoru,Stepnesi bilmemnesi içinde olandan)
araç sahibi videoyu istemiyo yönetimin konuyu kitlemesi ve video kaldırması gerekiyo çünkü araç sahibinin videodan haberi bile yok