ıkı aracada masallah kazasız belasız
Printable View
ıkı aracada masallah kazasız belasız
Viteslerin uyuşması cok zor oluyor o bakımdan detaylı denemedik ben aslında FN2 ile denemeye gittim son anda o araç gelmeyince zevkine bir denemeydi. Burda madem vtec altı ustu bilmem ne diyosunuz benim aracın 3. 4. denemelerinde turbosunun şişmediğini nerden biliyosunuz sizce neden ilk denemede tutunuyorda dierlerinde daha dusuk kalıyor? Her denemede radyatöre intercoolera buzlu su döküp deneyen arkadaşlarda var. Zaten hava sıcaklıgı 30 derece bırakında 3.4. denemede performans düşsün....
Ayrıyeten Denediğimiz araç sökükmüydü onu bilmiyorum stepne koltuk vs? Halit gelince yazar...
safa jad'ıda geçer yüklense :P:P:P
revo revo revo :D:D:D
Safa boşver kime ne söylesen boş. Biz senin arabanın 2. viteste en iyi yürümesinin 50 km hız olduğunu gördük çünkü dişliler hiç bir arabaya uymayacak kadar kısa. Kısa şanzumanlı 106 gtı dan bile çok çok daha kısa olduğunu gördük.Bilmeyen arkadaşlar varsada söyleyelim araba 2. viteste 70-75 km hız arasında redline'a giriyor.Yani denemeler hep type-R'ın avantaj sahasına giriyor.2. vites 50 basılsaydı ibizanın şişmemiş haliyle ben o zaman görürdüm type-r'ın ibizayı kaç km hızda yakalayacağını???
ısı faktörü iki araç içinde geçerli o arabada bir yerlerden özel soğuk hava çekmiyor içeri :)
intercoolera su dökülür veya dökülmez onu bilemem sonuca bakmak lazım, yoksa o olsa bu olsanın sonu yok.
ayrıca bence aracınız gayet güzel, alıştıkça daha da hızlanırsınız büyük ihtimalle ama denemelerde o söküktü ben şöyleydim o böyleydiye takılmaya başlamayın.
adı üstünde deneme adam sizi geçmek için elinden geleni yapar söker takar vs, sonuçta pist yarışı yapmıyorsunuz ikinizin aynı şartlarda olmanız gibi bir durum yok :)
son olarak passenger olmadan deneriz demişsiniz type r tek kişiyken ciddi hızlanır haberiniz olsun :)
bu arada aracı kaça aldınız ? sıfır fiyatı sciroccolardan ucuz mu pahalı mı ?
Öncelikle yorumlarınızdan ötürü tşk ederim. Tayyarın soğuk hava çekmesi ile benim aracın soguk hava çekmesi aynen belirttiğiniz kilo ve kişi faktörü gibidir bunu sizde bilirsiniz. Bende diyorumki hangi araba daha iyi yürür daha az yürür stock kaldırınca belli olur. Eşit şartlarda olma gibi bi durum yok ise zaten ozaman tüm kalkışlar şöle olsaydı böle olsaydı diye gider hangi araç daha iyi eşit yürütülünce anlaşılır diyorum ben bu iyi su kotu demiyorum.
Sorunuzu yanıtlayayım evt sciroccoların tam en düşük boş fiyatını bilmemekle birlikte benimkine yakın olması lazım ama 160 lıklardan ucuz cunki bendeki ozellikleri roccolara koymaya kalksanız zaten fiyat 65 lere cıkıyo yani Hem motor performanslı hem daha dolu özellik olarak fiyatı daha ucuz.
safa ben hıc bıse sökmedım arabamdan hatta aracımın arkasında tesisatıma varana kadar duruo.bunu bu sekılde dusunmenı anlamdım.aracı kaldırmadan once bulustugumz yerde sende gordun aracı.silencerı bıle yanında söktım bagajı actım tesisatı sen bıle gordun.Neye dayanarak soledın bunun koltuk sokukmuydu su sokukmuydu dıe..