Vtı a masallah cok guzel olmus,TT nın orjınalınden agır oldugu zaten bılınen bsey yalnız yazılımlı egsozlu TT en asagı 270-280bg arası guc cıkarır,bu bg lerde olabılcek saglıklı b TT de benım fıkrım bu kadar kotu gıtmezdi
Printable View
Vtı a masallah cok guzel olmus,TT nın orjınalınden agır oldugu zaten bılınen bsey yalnız yazılımlı egsozlu TT en asagı 270-280bg arası guc cıkarır,bu bg lerde olabılcek saglıklı b TT de benım fıkrım bu kadar kotu gıtmezdi
vtı cok guzel gıtmıs ,devır cevırmesınden anlasılıyor zaten.ama tt de bır okadar kotu bence.225lık tt chıplenınce en mınımal degerler olarak 260+ hp 300+ tork verır.kalıtelı ve dogru bır yazılımla.bu aracta sorun belkı degıl ,kesın var bence :)
güzel denemeler olmus, iki aracada masallah
resat baskan simdi istanbuldayim pazartesinden sonra baskentdeyim, hayvanlari sevistiririz:)
ada$ima yazilmayin hemen
kanka ho$geldin bende seni bekliyodum :hahaha:
ankara'da type-r kıtlığı çekiyoruz hahaha
Video, izlemedim ama gerek de yok, TT180 Quattro var, bu 225tir sıkıtı yok, çünkü Ankarada harika toplanmış- klon cipli tt'ler mevcut, birde turbosu tamir edilip basınç basamayan zavallı arabacıklar var.
En kesin ve net karşılaştırma imkanı: VTI cipli 225TT'yi nekdar geçiyorsa Beyin-Header-egzoz vs. olan TYPE R'ı aynı şekilde geçmeli.
TT ile deneme planım yoktu, zaten kendimi ona rakip olarak da görmüyordum, denk geldik sadece denedik eğlendik.
Görüyorum ki sayenizde yakında K Pro'lu type R ile de kıyaslanacak aracım...
Görüntüde çok gurur werici bir durum ama abartmamak da fayda war diyorum,zira zır stock bir type R ile yürüsek şu an için yeterli ama zır stock type r ankarada war mı onu bilmiyorum.
Araca yapılacak çok şey war hala motor modifiyesi anlamında,inşallah tamamlarız, o zaman ben de sizler gibi gözü dikerim type r'lara ama Cin olmadan Adam çarpmaya kalkmayayım şimdiden :)
combolar bu zır stock TypeR'ı bi unutun bakem :)
Arabasını denemeye çıkacak adam malmı 300 lira verip bir cai takmasın veya 50 lira verip kat iptal etmesin :)
Sen Cenk'le dene bro bence 180-190 a kadar yürürsün sonrası usul usul o yürür:icon_tup:
ben 190da yürümeye dewam ederim cenk koşar diosun abi :)
Koşsun da Cenk koşsun yahu yabancı mı :D
maşallah vtec e specler güzelmiş
tt nin daha yakın gitmesini beklerdim 180 lik gibi gitmiş sanki
vtec im varken specleri komple 60 lık düz boru simota filtre dc headersdı
HKA type r la denemiştim onda sadece filtre vardı
180 gibi açmaya başlamıştı
ufak bir kıstas olabilir
KATLİYYYAAAAAAMMMMM !
maşallah Vtec'e... ;)
Maşalla aracınız vtec iyi yürümüş.denk gelirsek denemek isterdim.
aracına utku yazılım yaparken KRC ile gelmiştim tanışmıştık o gün ki denemede, aracın o günden sonra baya bir yol kat etmiş aldım haberini,allah kaza bela wermersin,yolun ankaraya düşerse tabii ki deneriz neden olmasın, atmosferik vteclerin uç noktası nereye kadar gidiyor görmüş oluruz :)