Emre kardeşim maşallah.. La bi benim ftek'le deneyemeden sattım ya :)
Printable View
Emre kardeşim maşallah.. La bi benim ftek'le deneyemeden sattım ya :)
amin burak sağolasın :)
sağol teşekkürler :)
teşekkür ederim.
valla genelde diğer araçlarla ilgili yorum yapmıyorum, sahibi aracını daha iyi bilir. çünkü ben bulup özellikle seçerek denemiyorum araçları, yani arkadaş ortamında muhabbeti geçiyor denermisin diye bende kabul ediyorum. yada diyorum varsa si-gti falan denemek isterim diye, bu şekilde oluyor yani. araçtan araca fark mutlaka vardır. diğer vtec
ile olan videoyu az çok fark anlaşılsın diye koydum zaten. iç birisi yürümüyosa vtec de yürümüyo değil yeni araba sonuçta :)
sağol hasan teşekkürler.
çarşamba yada perşembe bana uymaz, çıkmıyorum çünkü hafta içi anca cuma olursa olur. denk gelirse deneriz problem değil. ama haber verirseniz daha iyi olur, genelde spoomlar oluyor üstünde onlarda maşallah eşşek ölüsü gibi sadece bi jant 9,150 kg. :) e 1.6 arabada baya bi dez avantaj oluyo :) birde hep aynı speclerde denemeye dikkat ediyorum ki kendi arabamda yada denediğim arabadaki gelişmeleri daha iyi anlıyorum.
sağol abi teşekkürler.
hehe bizde specler neyse o gizli saklı yok :D sonuçta oda bi 2.0 gti :D hehehe
sağol abi :) valla kötü oldu yaw evet deneyemedik :) kısmet rs stock olursa onla deneriz :p:cokgreen:
Maşallah gün geçtikçe aracınız çok daha iyi yürüyor.Allah kaza bela vermesin.
206 genelinde iyi yürüyen bi araba değil,senin arabanın speclerde hic fena degil e sonuc normal..
maşşallah araclara
maasallah hastsıyım ben bu kasa vıtec ın kazasız belasız ıns
maşallah gerçekten vtec2'ye yapılanlar işe yaramış..
hehe evet hacim haric specler aynı sayılır :)
zate 206gti yürümüyo. boşver hacimi :D
Sone R bılır 206nın nasıl gıttıgını......
boy boy herkesten ahuahua:):)
Emre arkanızdaydık gayet başarılı yürüyor aracın valla helal olsun tekrar tebrik ediyorum :)