sülü benim katogorim 4 çeker 1530 kilo vede 35 r gibi yanii bin küsür kilo 2 çeker hondalarla olmuyo sonra senin miniklerle oldugu gibi tatsızlıklar çıkıyoo
onun için kardeşim kendi katagorisinden araçlarla deneyin
Printable View
ya kanka kavgaya gerek yok biz o aksam 2 hırslı dana birbirmizi kırdık şöyle diyebilirdij BENIM vitesimde ben gecıorum.. HİLmin vitesinde o gecıo bu kadar basit..aynı sartlar dostluğun ön planda oolduğu bi gecede aynı denemeleri yapar arabalarımızı görürüz tafacım dice budur.
bak cem ben senin için degil mehmet için söledim onun için hani typr turbosuzya yanlış anlama yoksa ben miniklerle geçilcemi bile bile kaç kere zevkine denedik şimdi konuyu tekrar okudum muştu senle denesinler demiş ben yanlış anladım senle benim hiç bi derdim yok kardeşim olamazda zaten hee ne zamn istersen denerim senle maksat keyif olsun yanlışsam düzelt kardeşim
nası karıştırdım ortalığı ama :hehe:
ayıp lan gardaş :D:D:D:D:D
var mı seninde şahitlerin
http://www.dailymotion.com/video/xaf...itleri-var_fun
yalnız videoyu daha yeni izledim one ölee bee :D
kardeşim Selimmm bugece mocesa kameraları dahıl herkezden cekım rıca edıcem ahuahua buuk gun geldı bu gece son sarkısını armağan edıyorum sana levent yukselde zuhauua :D:D
Sevgılı karıcım bıze yenı heyecan lazım dıye bu gece değişik öetodlar uygulycam sana bu gece bızım ıcın ozel o yuzden akşama rahat bıseyler gıy fazla acımasın :D:D
muahahahahahah ne o evlilik yıldönümünüz falanmı var :D bak mehmet tektaş olması lazım :D