Printable View
mami abi senin içine 3 harfli kaçmış ortası T :hehe:
Alıntı: mmustu Nickli Üyeden Alıntı mami abi senin içine 3 harfli kaçmış ortası T :hehe: ortası t anlamadım
pm attım abi :D :D
Alıntı: yaşar Nickli Üyeden Alıntı Her 106 gitmez beyaz ile siyahı karıştırmayalım :):D yok abi diyorum yaa benimkinden bile (buraya dikkat) iyi gidiyor yaw :D:D:D:hahaha:
Alıntı: mmustu Nickli Üyeden Alıntı pm attım abi :D :D nenden pm mustu bızde ogrenmek ıstoyzz soyle cabukk :D:D ortası T ne mustuuuu ? :D:D yada banada Piem AT :D
Alıntı: ceco Nickli Üyeden Alıntı nenden pm mustu bızde ogrenmek ıstoyzz soyle cabukk :D:D ortası T ne mustuuuu ? :D:D yada banada Piem AT :D abi STİ mi acaba :) aklıma gelen bu mustu abi doğruysa pm at bana bende merak ettim ortası T olan şey nedir :D
Alıntı: SekoLive Nickli Üyeden Alıntı abi STİ mi acaba :) aklıma gelen bu mustu abi doğruysa pm at bana bende merak ettim ortası T olan şey nedir :D belkıde seko olabılır kanka :D ogrenırsen banada alo de meraktan catlıcam :hahaha:
Alıntı: mmustu Nickli Üyeden Alıntı mami abi senin içine 3 harfli kaçmış ortası T :hehe: kanka ortası T memete kacmıs :hahaha::hahaha:
Alıntı: ceco Nickli Üyeden Alıntı belkıde seko olabılır kanka :D ogrenırsen banada alo de meraktan catlıcam :hahaha: ceco GTR GTİ da olabilirmi :) acaba
Alıntı: SekoLive Nickli Üyeden Alıntı ceco GTR GTİ da olabilirmi :) acaba huhuauhuhauauha lan mustu ortaya bı laf attın sıte karıstı :D:D
Alıntı: miniks Nickli Üyeden Alıntı ya apacı mısınız??? gece vaktı gazlıosunuz mılletı rahatsız edıosunuz... ısınız gucunuz yok mu cocuk musunuz??? Ahmet kanka cahilligimize verr :D:D:D
Alıntı: EVOTME Nickli Üyeden Alıntı kanka cahilligimize verr :D:D:D aynen kanka bızler cahıl ınsanlarız :D:D
Alıntı: mmustu Nickli Üyeden Alıntı mami abi senin içine 3 harfli kaçmış ortası T :hehe: dünde dedin bunu merak ettim sordum söylemedin banlıcam muştu cevap ver bu ne:D
Alıntı: senna Nickli Üyeden Alıntı dünde dedin bunu merak ettim sordum söylemedin banlıcam muştu cevap ver bu ne:D vay arkadaş hatlar iyice karışıyo :D hemen yazıyom pmden kankacımm :D
bı benmı anladım sımdı mustunun ne dmek ıstedığını :D:D:D
Alıntı: SekoLive Nickli Üyeden Alıntı ceco GTR GTİ da olabilirmi :) acaba seko ben cozdum olayı kanka sen merakta catla emii :D:D
Alıntı: ceco Nickli Üyeden Alıntı seko ben cozdum olayı kanka sen merakta catla emii :D:D CTR de olabilirmi :beuj: :D merak yok yaw üretiyorz mmustu abi banada pm atıcak birazdan :p
Alıntı: mmustu Nickli Üyeden Alıntı vay arkadaş hatlar iyice karışıyo :D hemen yazıyom pmden kankacımm :D gelmedi pm hala banlıcam muştu :D
merakla beklenen videolar az sonraaaaa