Yazık olmuş gençliğine büyüyünce unutur
Printable View
Yazık olmuş gençliğine büyüyünce unutur
malesef herkesin bir kocası olabiliyor...
koca olabileceklerden uzak durur bundan sonra dul yaşar diyorum :D
adam bana 5 e al ben 2 de deniycem dedi yaw :D mehzent turbo yap kanka turbo yap uraşma helalle haram beygir iyidir :D
:D ben bu aracı cok ıyı bılıorum :D :D :D :D o nasıl bı gıdısdı öle :D :D :D memett tırmı aradakı mesafe ankara trenımı :D :D
Ah Memedim Memedim ben sana deneme dedim :D :D :D :D :D
Arabayı turbo yaptığımdan beri bu mehmet denk geliyo bana başka rakip bulun artıkın:D
araçlara maşşALLAH ama gercekten integra cok profca tune ediildiğği her halinden belli.
Maşallah ama insanlık ayıbı olmuş yane :D
bu onsevismesiz susuz sabunsuz direk hardcore olmuş :p:D
+18 ve Bayanlar üyeler bakmasın..
@lp2 nin alcandra tavan :D
http://i45.tinypic.com/2czsp01.jpg
sefa çokmu hoşuna gitti olm :D
Ahahaha mundar ettiniz tavanı :D
hahhaahahahhhhaah
şimdi JAP önde muhabbetini bilmeyenler için :D:D:D
http://www.streetfire.net/video/jap-ndeeeee_2026341.htm
ahahahah o ınsna arabası değil birde dıyorkı 0,7 basıyorum adamda alt devır s.c var ust devir twın turbo sonra bırde ıkı adet nos tupu var he bırde 297 oktan benzın o nasıl bır gıdıştır ole :D:D
Maşallah abı bak ben en azından gelıp nacızane teklıfını gerı cevırmıyorum bır kerede gecıleleım kendı kalsmanımızda gecen olmadı turbolar geçsin barı ama tabı AC harıç :)
Mamı getırcek onunlada dneıycez ınsalalh o zamnlar tazeydık :D
artı olarak gokı hayırdır halen daha elalemınkı ıle gerdeğe gırıyorsun bu kadarmı korkuyorsun olum japtan merak etme gel 3 boydan sonra bırakıcam ahahahah :D:D
Ben en azından cem abıyı yıne gorebılıyordum sen varlığını bıle hıssedemzsın aynı anda bastığınızda :D:D
Hadı yeter beklettığın gel bı saplıyım bıtsın bu hasret zuhauhuahauah :hahaha::hahaha:
eee mehmet nirde yaw :D Mehmet beni arabayı satıyımmı sana :D
kartal efsaneydi yaw :D adam neye uğradığını şaşırdı sol şeride atacaktı orayada giremedi araba var diye 2 araba bi şeride sığıştılar valla :D
huahuahua adam fena tırsmış :D ama makina fenaydı cms40 sf330 yerlerdeeee yıkılıyordu :D
niye kıskandın şimdi kartalı onu anlamadım ? :D
ahahah yok ben almıyım cem abı sağol :)
JAP'la bizi Mehmet :D :D
yok yok ben gokıye saplıcam hemde ole bole değil :D
7 kocalı hürmüz :D
Ateşe baca lazım
Kitaba hoca lazım
Bana bi koca lazım
O da bu gece lazım :hahaha:
deneyın cem abı bı nasıl olur bakalım :)
Bence YGZ Arda ile denenmeli
Ya mehmet ne adamsın arkadaş ya utanmasan yakında yolda giden arabaları taciz ediceksin deneyelim mi die. hadi anlıorum deniosun geçiosun kendi klasmanında ama araban gazoz kapağını açabilecek kadar bile tork üretmioken turbolu araba senin neyine?? :D :D
yok yok bance tme evo ile denesin en beyazından :D :D