olum ne p...ç adamsınız ya yarıldım anasını satayım :D
Printable View
k pro yu ıslatalım :D:D
Bılmeyenler Iıcn anlatayım sımdı ben :D
Ayar bıttıkten sonra Enesı aldım yanıma cıktık bı sıkalım deıdk bakalım nasıl olmuş araba, bastık ettık her vıteste Enese dıyorumkı moruk nasıl olmuş araba dıyorkı hacı cok guzel olmuş bence yanı arabada uc kısıyız bole gıdıyor bırde tekken baya fark olur dıyor bende bakıyorum yanımda enes var baska kımse yok arka koltuktada yok allah allah dıyorum enese bı kompresor sakası yapmıştık bundan 10 dk once herlade dıyorum baya korktu kafası bulanıyo :D:D:D
Olum n euc kısısı sen ve ben varız dıyorum dur dur dıye bağırıyor bana bı dıurdum bagajdan gokı cıktı sonra emnıyet serdınde yatarak gulmeye başladık zuahuahua :D:D:D:D:D
mehmet Kpro ayarlandımı ?
şu VB yi ben bi süreyim de deneyelim
seni gecicegimden degil
eskiden VB kprolular ile denediginde burun fark önde giderdi
şimdi pistonlu daha hızlı olması lazım
ama herkes senin arabanı acaib övüyor kardeşim ben cok daha fazla merak ettim
bir deneme yapalım güsel güsel artık sende verirsin bir turda seninkini sürerim nede olsa arabam yok acıyın bana :):):)
Evet abı yapıldı ayarım bu akşam var ınsallah bır aksılık olmazsa sızde gelın daha zevklı olsun abı o zaman her şeyı yaparız abı dert değil mal bızım bızde burdayız ama eğerkı ayarlayabılırsek bır de s2000 ıle gormek ıstıyorum :)
Kımler ovuyorsa sağolsunlar abı :)
kim övmüyorki herkes JAP typer aşşa JAP typer yukarı :) Maşallah
konvoyda benim arkamdaydın cevizlibağda bir ara ilk yola çıktığımızda
ben ağırdan gidiyordum sonra senle mi uğraşıcam len gibilerine geçtin soldan ses süperdi o bile kulağımın pasını sildi :D :D
Evet fitili ateşleyelim videolar nerde ?
JAP ile VB nin :)
onların muabbet sabaha kadar sürer mc te kaçtım eve ben yatarım birazdan:D
mehmet hızını aldı ama ;) güzel denemeler oldu
hırsızın malı çalınırmı abi :D:D sen bi dahakine yolda kalma da ben sana verırım fenerı :D:D kısa süreliğine :D hani benim fenerim yaa annneeee :(:(
2 aracada maşallah çok güzel yürüdüler
ama gecenin galibi mami makinendi yine :hehe:
mami abi = rüzgar tüneli :D:D:D
Cok güzel denemeler oldu ;)
Masallah tüm otomobillere :)
JAP fena :D
Gecenin bombası otobanda ibrahim tatlıses yayını yapan polis arabasıydı, anonsa basılı bırakmıs herhalde teypte calan müzik dısardaydı :D
Mami neye binse 3 boy hızlanıyor ben anlamadım :D
Miniklrinde Faruk abınınde ayaklarına sağlık efsane denemeler oldu akşam cok zevklıydı ;)
Ben fena eglendim
Allah razı olsun
HULK un yoklugunuı doldurmasada 10 dakikada 220 yapsada typer zevkli :D
ahahah hilmi gazlıyo gazlıyo gaz kesiyo tepki şu
bu ne ya 220 mi yaptık :hehe:
ahauahaha :D:D oda iyidi
http://www.msstudyo.com/t/DSC03112.JPG
Başlığa ıthafen koyuyorum ben onu dısarda bayrak sallıyor zannedıyordum meğerse o başkaları ıle el ele tutuşuyormuş artık bıttı herşey yekta karım değil artık ve onu gecmeyeceğim :D
ya moruk ne zamandır NA araca binmiyorum hele Typer koltuguna 1 yıldır oturmamışım
ilk aldım farugu bir sıktım kanka bu araba gitmio çok kötü dedim
ya sen kendi arabanlamı kıyaslıosun dedi evet dedim :D:D:D
sıkıyoruz sıkıyoruz 6 ya alıyorum giiyoruz bırakıyorum kadran 230 bune yaaaaa
gazlarken hadi olm bırakma olm hadi olm yürü olm yürü olm replikler kattım keşke özgür video çekseydi cok gülerdiniz:):):)