gecmısolsn alla sifasını wersn inşllhh...
Printable View
gecmısolsn alla sifasını wersn inşllhh...
Geçmiş olsun..
geçmiş olsun acil şifalar dilerim
12.5 ıle 13 arasında ciddi fark var bi kere..
13 sn f355 gibi yanı 100 km ye ortalam 4.7 snde cıkan bi aracın yapabileceği değer... bana çok garip gelmedı turbo sahının mju nun nasıl gittiğini bılıorus onun için olabilir;)
pek yakında 06 pk 654'lun ne olduğu yakında ortaya çıkacak
draglarda nasıl bi araç olduğunu her arkadaş gorecek bu sn işine niye bu kadar takıldınız anlamadım
subarucu arkadaşların tabiki 06 mju 06'dan kuyruk acısı var ondandır
subarucu arkadaslar izlesin bir daha,
http://www.youtube.com/watch?v=mDeu73407b4
teklifim hala gecerli bir antreman kalkısı yapalım deneyelim gorelim istediginiz bir gun... hem olcu olur sizede bizede.
6 mayısta gelicekmişsiniz işte.. deneyin arabanızı..
herkes arabasını koyuyo we bu sitede hiçbizaman emeğe saygısızlık görmedim ben. siz hemen bi alınmışsınız impreza muhabbetine girmişsiniz. kuyruk acısı flan.. abartmasanız kimse bişey demiycek..
uzatmak manasız. deneyin görelim. bu arada itinayla impreza bulunur.. ama onunla kalkmak için elemeyi geçmek lazım :D
buarada hasan'a da geçmiş olsun..
bencede konusulanları yanlış anlmıs olmalı burda herkez arac ile ilgili konusmus ama subaru kullanıcıların mesajlarını daha cok dikkate almıs herhalde böle bi mesaj atmış. araclar birbirlerini gecebilir bunun nie kuruk acısı olsunki subaruyu gecen araclar var ve daha da olucaktır el elden üstündür.
kımın ne kuyruk acısı olcakkı arkadasım sız asamadınzı mı kendınızı ??
bır sahın plakası ne olursa olsun subaru gecınce ne olcak ezıkmı olcak subarucu sahsen enı gecse ben adamı tebrık ederım ben hatıceye deıl netıceye bakarım yapılan ıse memlekette adam gıbı nossuz pusuruksuz araba ıle belırlı guclerdekı aracları gecıorsan emegıne bakarım kuyruk acına deıl ..
subaru subaru dıe bagırıyosunuz da bılıomusun sen subaruyu da konustun stock yada evc zart zurt egzozlu felan subaruyu gecen cok arac var . Bu ıslerden anlıorsan bu ıslere kuyruk acısı dıe yaklasmıcaksın
bana sanıye ver veremıosan 100km 200 km hızlanma vıdeonu ver kuyruk acısı vıdeolarını verıp surda kendını acındırma karsındakı ınsanlara asmak lazım bıraz kendını
subaru sahıbıyım ama burda subarucu sıfatımla konusmuyorum hatta bılende bılır benım kadarda subaruyabınıp yerı geldımı alenı kotuleyende yoktur oldumu ..
öncelikle şifa dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim.ben evocu olsam bile hiçbir subarucuya veya subaruya karşı kastım yoktur.hatta en sevdiğim arabalardan biridir.ben onu örnek vermek istedim yalnız subarucu efendiler derken hiiçbir kastım yoktu.saniye mevzusuna gelirsek geçen sene antalya dragında kalktığı vtec kayıtlarda 13.30da bitirmiş.o kalkışta turbo hortumu attığı için 21sn yede bitirdi.zaten videolardada hemen hemen kafa kafaya gittiği belli oluyor.şimdi o zaman kkk16 ile 1.4 barda ve daha düşük bir hacimle yarışıyordu.şimdi ona göre daha yüksek hacim ve dahada büyük turbo+70 lik nos olduğu düşünülürse o zamanları yapması normaldir.gördüğünüz videoda araç tv nin isteği için eski motorla çıkarılmıştı.0.6 barda o zaman o video çekildi.zaten o haline 13sn dense ben bile inanmam.şu an ise 400e 5. vitesi doldurarak giriyor.inşallah ankarada aracı hepimiz görürüz bizde utanmak zorunda kalmayız.test yarışı mevzusuna gelirsek o biraz zor gibi.çünkü ankaraya binip gelmemizin imkanı yok.çekici ile ta oraya kadar gelip 2 kalkış yapıp dönmek biraz masraflı olur açıkçası.teşekkürler
o zaman 6 mayısa insallah dostum hayırlısı ile....
6 Mayısı Bekleyelim Biz