İnşallah kanka hayırlısı ile yakında biter herşeyi ile.
Printable View
İnşallah kanka hayırlısı ile yakında biter herşeyi ile.
evomuzu geçtiler :D 3.35 bekledıgımizden ıyı gıdıyo...helal olsun makinaya..armageddon da 10 numara efendı bi insan tanıştıgımıza çok memnun olduk.. sertcanın araba herkesi geçiyo :D ...3.35 5 boy falan geçti evo yu...kaldı ki evo gerçekten emsallerinden farklı yürüyen bi araç oldugunu kanıtlamıştı defalarca..LOADED plakalı başar ın arabanın sesler mesler bi acayipti ateş mateş atıyo giderken durmadan :D...gelen herkese tşşkrler :D:D
maşallah araçlara...
maşallah araçlara , z4m videosu varmı :D
Aynen doukan katılıyorum sana mz4 konusunda suana kadar duydugum rn güzel atmosferikk seslerdendi maşallah. 335 le bastığımda 2 de yaklaşık yarım boy onde oluyorum 3 te yanıma geliyo 4 e attığımda çıkmaya basliyo ayrıca onada maşallah sertcani izleyemedim malesef Zaten nasıl gittiğini biliyorum :) güzel zevkli bı geceydi
maşallah araclara mertcan 1 barda cok guzel yurumusun.
ne guzel bir gece olmus yaa.keske bende orda olsaydım.tum araclara masallah.mertjan cok guzel gitmis:icon_tup:
Ben deneme amacli gitmedim ama yine denedim tabiki :) deneme amacli gitseydim kanadi soker nos ve methanolu baglar oyle giderdim iddamiz bizim pist icin zaten o yonde para harciyorum aracima. :). Mz4 evoyu geciyor map 7 de 335i nin arka tamponundayim map 8 de geciyor cok guzel bi geceydi araclar olsun gelenlerin kalitesi olsun.
Bana sorarsaniz gecenin araci evo idi
evo gerçekten cok ıyı maşallah mustafa
yanı stock bi evo için süper gidiyor
basar sosyal mesaj almısın plakaya:D
hepsıne masallah....
guzel denemeler olmus 2 aracada masallah 335 e ayrıyeten masallah yuruyorken kosmaya baslamıs allah kaza bela vermesin...
onbinmilyon kere maşallah tüm araçalara...
My Evo X with 340whp (red) vs a supposedly 380 Evo X and a chipped 335i
http://www.youtube.com/watch?v=454cL2hQCCU
bu vidyodakindede sadece egzoz varmıs
Araçlara maşallah, MertCan ses çok iyi
Masallah zevkli denemeler olmus
Ben birseyi merak ettim 3.35 in STi ile videolarini izlemistim cok iyi gidiyordu
Burdaki yazilim egzozlu Evo X larin nasil gittigini az cok biliyoruz
Stock 3.35 de Olgarin arabaninda gidisini dusununce
Stock Evo X nasil 3.35 e tutunabiliyor yada ne kadar fark oluyor ben anlayamadim
Burdaki denemeleri dusununce Armaganin 3.35 inin stock evoyu direk gecip gitmesi gerekmiyormu ?