ya sizi varya öperim valla belinizi doğrultamazsınız daha :D
Printable View
aynen hacı xort bize oteli ayarla :D
ama havuzu temizleyin hakanla tro girdi oraya :D
Moruk kimler gelecek ne tarz istiyoruz bunu konuşmak lazım detaylı hangi gün için ?
du rock diyorum gidip deli gibi kafa sallayalım hauhauahuahua
hacı bence tarabyaya inelim cengiz dinlerik yada olummmm KUMKAPI yapalım Bomba olurrr
hacı harbi efsane olur fix menü fiyatlarına mekanlara bi bakalım bence :D işte orda dağıtmak isteyen dağıtır :D
kumpakı spec olabilir :D
Kalbim ne kadan temiz siz yazarken zaten Kumkapı yazmışım :)
fazla uflemesınler bızede :D
Hacı ben Kalamar'ı 50 liraya falan ayarlarım limitsiz kişibaşı
http://www.kalamar.com.tr/
memedim oralar hep fix menü
şöyle söylim bi kaç sene önce 40 liradan mı ne gitmiştik korkunç eğlenceli oluyor :D
korayın dediği fiyat çok güzel bence diğer vatandaşlarlada konuşalım yerli içki sınırsız :D
konu acın bence gelmek isteyenler paraları gondersin ..;)
konuya gerek yok hacı ;)
La olm durun bi konuşayım adamla :D 50 civarıdır diye düşünüyorum :D bizde gideli 2-3 sene oldu 40'a çökmüştük iyiydi :D
genel sohbettttttttttttttttttt:)
Zeytinburnu umitbesen:D
hazırmısınız yenı bomba ıcınn :)
hazırık dadlım :D
Sağolsun Malii kardeşime rica ettım uğraştı yaptı ben bunu arabama yapıştırıp gurur ıle gezeceğim varsa başka yaptırmak ısteye Malııye sıparişini geçebilir...;)
Mustu hemde arabamıın her yerıne yapıştırıcam :D:D:D
http://img691.imageshack.us/img691/2707/mustu2.jpg
butun tuning camiasına dagıtın herkes bu adamı tanısın zuahaha :D:D:D
mmustu abinin efsane olduğu andır bu an uzhauzhauhzauzhu
More kelimesinin başında Any olması lazım yanlış olmuş :D
the car'da olmaz this car olması gerekir
Anymore Muştu :D
hani gören kişi arabaya yaklaştığında soruyla karşı karşıya kalıp arabaya daha fazla yakın durmaması gerektiğini anlaması için more yazdım any koymadım :) the car mevzusunda haklısın this car olabilir orda genelleme yapmışım nedense :D:D this car olarak düzeltirim çıkartırken