hauhaua adam kaçıyo bildiğin :D
ama anlatış güzel baktım arkadan duman geliyo dedim sword kol çıkardı :D ulan ben gidiyorum duman benle geliyo :D dedim yanıyoruz :hehe:
Printable View
Evet bahçelide bizi kime sorsan tanır aslannnnnnnnn.
mehzent
Video, uzun zamandır izlediğim en iyi espri.
Bu arada Mehmet kendi arabasına zorla nazar değdirdi.
Allah beterinden saklasın.
Memet'im tekrardan geçmiş olsun harbi nazara geldin :)
bu arada Cem abi bizi discoya götür :D:D
kanka benim de başıma gelmişti yag filitresinin ordaki yag sogutucu catlamıştı bütünn yag headersa boşaldıydı bembeyaz olmuştu HULK un içi dışı bir anda duman dumana bogulduydum :):):)
gazlarken mi oldu senin de orası çatlamış olabilir
STP üzmüş Maşallah iki aracada
bomba bombaaaaaa
keyifin onunde muhabbet ederken bi arkadas dediki mehmetin arabada cok guzel duruyor be kardesim :D:D
bu yuzden olmus olabilir sonradan arabayı gittin keyifin onune getirdin yanlıs yaptın moruk milletin gozu kaldı:D
bu arada araba yanıyor indim kactım muhabbeti de cok iyimis yaw acayip guldum allah iyiliğinizi versin :D:D:D:D
gazlarken oldu ne olduğunu anlamadık bile bir anda dumanlar çıktı ama mehmet arabayı sağa çekti bir anda indi araba çalışıyodu fakat hiç yağ yoktu yerde veya iz yoktu sonra stop etti bir anda yağ boşalmaya başladı altından bence bişey olmadı die düşünüyorum .işallahda kötü bişi çıkmaz ama yinede allah korudu o hızla daha beteri olmadı . tekrar çok çok geçmiş olsun
işallah sorunsuz şekilde çıkar servisden
Sıkıntı yok Allaha sukur yarın varsa deneme ısteyen denıyelım ahahah :D