Printable View
Alıntı: TZAYDIN Nickli Üyeden Alıntı wiseco piston 11.5 8.000 yazılım pt52 egzantrik flitre egzoz yazılımı kim yaptı acaba?
Alıntı: S16 Nickli Üyeden Alıntı Abi neti varda üstü varmı bilmiorum :D:D cıkmaz kanka cıkmaz :D bu speclerde son bu rakam zaten ;)
Alıntı: fatiii Nickli Üyeden Alıntı videoları senmi ekliyon onur?konunun basına yaz specleri aydın yüklemiş haberim yok tubayla konuştumda
Alıntı: EK648 Nickli Üyeden Alıntı yazılımı kim yaptı acaba? ümit dogan
Alıntı: EK648 Nickli Üyeden Alıntı yazılımı kim yaptı acaba? sanane kardesım ya :ofk:
Alıntı: TZAYDIN Nickli Üyeden Alıntı aydın yüklemiş haberim yok tubayla konuştumda bastaki ilk mesajı editle specleri oraya yaz kanka daha iyi olur
Alıntı: ceco Nickli Üyeden Alıntı 180 vermesede yakın bıseyler vermıstır masallah. aynı speclerde ac 106 mız vardı 176 verdı dıye bılıyorum. tabı bu dynodan dynoyada farklılık gosterebılır. Abi bende son çıktısı 186 die biliorum
Alıntı: S16 Nickli Üyeden Alıntı Abi bende son çıktısı 186 die biliorum ac 106 ıle yan yana gelmeden walla ınanmamm :D
Alıntı: ceco Nickli Üyeden Alıntı ac 106 ıle yan yana gelmeden walla ınanmamm :D uhauahua:D:D
Alıntı: ceco Nickli Üyeden Alıntı ac 106 ıle yan yana gelmeden walla ınanmamm :D Bende inanmam :):)
Alıntı: ceco Nickli Üyeden Alıntı ac 106 ıle yan yana gelmeden walla ınanmamm :D AC yi bu c.tesi ataşehire sökmeden getirinde bi s2k var denemek isteyen :)
Alıntı: ceco Nickli Üyeden Alıntı sanane kardesım ya :ofk: astra gtc nin burda konuşmaya hakkı yok :D
Alıntı: _muhaRRem Nickli Üyeden Alıntı AC yi bu c.tesi ataşehire sökmeden getirinde bi s2k var denemek isteyen :) muharrem kontrol bızden cıktı bılıyosun mamı sattı aracı ama mamı ayarı verır getırır aracı zaten sokuk deıl arac. bızede guzelce ızlemek duser :)
Alıntı: EK648 Nickli Üyeden Alıntı astra gtc nin burda konuşmaya hakkı yok :D 106 alıyımda gor sen :D ozaman soylıcen tek kelıme abı ver bırazda ben sıkayım olacak :D:D:D:D
ceco gtc mi aldın len deneyelimmi kanka :D
Alıntı: ceco Nickli Üyeden Alıntı 106 alıyımda gor sen :D ozaman soylıcen tek kelıme abı ver bırazda ben sıkayım olacak :D:D:D:D vayyy yakışır kardeşime :D:D
Alıntı: Ahmet_28 Nickli Üyeden Alıntı ceco gtc mi aldın len deneyelimmi kanka :D yaklasık 1,5 aydır bende kanka
2 aracada Maşallah Allah kaza bela vermesin.. Alıntı: ceco Nickli Üyeden Alıntı 106 alıyımda gor sen :D ozaman soylıcen tek kelıme abı ver bırazda ben sıkayım olacak :D:D:D:D aman kanka sakın :hehe:
Iste bu yuzden hala bayiliyorum 106 gti lara:)) Masallah