TH700 ün gidişini gözlerimle gördüm beni çok şaşırttı, teke tek basınca fark iyice açılıyodur..
kazasız belasız binmesi dileğiyle
Printable View
TH700 ün gidişini gözlerimle gördüm beni çok şaşırttı, teke tek basınca fark iyice açılıyodur..
kazasız belasız binmesi dileğiyle
maşallah 106 ya
off uff ne biçim geçmiş honda s2000 model arabayı
maşallah 2sinede
olcak olan olmuş bence... bide 13/61 olsa bence daha güzel olurduş
Ne ara denediniz len :)
TH 106 ankaranın gözbebeği maşallah,
Herhalde 170 gibi hafif hafif s2k gelmeye başlamış ki normaldir,zevkli rol olmuş ..
Araba bizim Oğulcan'ın mı ? Birde 80 gibi deneyin diyecem ama böyle daha iyi:hahaha:
Maşallah... olaya Fransız kalmışlar :)
Denediginiz hız kaç km ? 50 60 deniyor ama bu devir s2000 en ölü oldugu devir
106 cı olarak söylüyorum 2 de 80 de sıkmadıgınız taktirde ben s2000 geçildi demem AC geçiyordu :)
Maşallah hem kendilerine hem araçlarına .
masallah th ye saglam yurur..mustangla oynamıstı :) mustang tubay ı bızde onları kovalamıstık onur sende benım arabadaydın emrahla(streetart) zevklıydı oda:)
benimde 50 de basıcak hemen stock S2000 bulmam lazım :) ne kadar tutuna bilecem merak ediyorum :D
106 mı alsak ne yapsak :D:D maşallah
100-200de fark boyle olmaz :)
Masallh araclara
maşalla maşalla :)
wiseco piston 11.2cr...
106 çok iyi yürümüş...sonuç olarak teketek 60da basılcagına ,2 ye2 50de basılmış bana göre dogru yerde basılmış...teketek 60tada aynı şekilde yürürdü 106 :)
ya 2.0 240hp lik arabayla 1.6 (170-180 lik herneyse) araba yarışıyor ve HALA alt devir deniyor komik ya. :) iki aracada maşallah..
s2k 2.vites 50-60 gibi hızlarda 140-150 beygir anca gelir :)
106gti'ın 180 Beygiri typerın 240-250 beygiri gibidir kilo olayını göz ardı etme ;)
Sonuç ortada,daha neyin peşindesiniz :D
Bu arada Aydın,cahil cuhela tayfasıyla kes muhabbeti.Sonra iki gün sonra şuursuzca senin de arkandan karı gibi konuşmaya başlarlar :icon_wack
bilioruz biz bunları olay 3-5 parça ile 240 hp lik aracı geçiyorsa gereken saygının duyulması artık su forumdaki herkezin 106 nın hafiflikten dolayı yürüdüğünü nasıl biliosa herkezinde s2000 in vtec altı yürümediğinide biliodur yani rahatına bak demek istediğim bahaneye fln gerke yok işte geçildiyse geçildi bitti yok 50-60 altı fln sadece tebrik etmek kalıyor bence geriye.
106 cokda ıyı gecmıs zaten herhangı bır hondayı baska bır model arac gecınce ya honda bıtık dıyorlar yada karsısındakı aracı kendı klasmanındakı en ıyı arac yerıen koyuyorlar ıkısıde araba guclu kımse o gecıcek 106 daha ıyı gıtmıs demekkı cunku bastıktan sonra ara kapanmıo 106 gtı da s 2000 de defalarca kullandım s 2000 o arayı anca 180 200 den sonra kapatır
helal 106 ya ......!!! emege saygı:)
maşallah 2 aracada. Tubay başkan yürütürr :)
Sen hala 240 hp diye tutulup kalmışsın aracın o devirde ürettiği güç 100 hp civarıdır..Bak bende dyno verisi var 210 hp typer 4500 devirde 98 hp güç üretiyor ama 106 hep max gücünde.Bu videoyla 106 s2000 geçti demek doğru değil..İstanbulda denediğim en iyi yürüyen 106lar 65 de basıp 220 ye kadar arkasında tutmayı biliyor typerları başarı budur bence.50-180 scooter rollingi mi bu :)
Maşallah iki aracada..Daha yüksek hızlarda da video istiyoruz ki nasıl yürüdüğünü kıstas alabilelim..
maşallah araçlara
bu arada kaçta bastınız?