olayı dramatik hale getirmenin anlamı yok arkadaşım madem sorun vardı niye kalktın olan olmuş ayağına sağlık allah kaza bela vermesin sorunlar halledilsin yine deneriz de geç...
Printable View
kardes senın red dewıl ı gecme gıbı bı luksun yok ama ıste gonlun olsun benım araba ayarlanana kadar alem bılıoo stock bı 106 gırtlak bı 106 nın ancak tozunu yutar ama sen genede devam et kendını kandırmayaa ...
adam kendini kandirmamiski gecmis senin arabani, ayarsizken denersen boyle olur, yaparsin ayarini denersin gecersin ondan sonra yazarsin buraya...
arkadasım bos konusmasn kımse adamın canını sıkmayın kendı arabamı denemek ıcın kalktık ne durumda dıe hemen nete koyulup bos bos reklam edılmes bole benım araba adamgıbı bı ayarlanmıs olsa zaten yg 106 nın caktıgı kadar yerdı benden bu ne ya cocuk gıbı yok gectım yok solee kımseye gecılmedım...
canin sikilsa ne olur sikilmasa ne olur kardesim denemek icin kalkmissin adamda gecmis seni ne varki bunda ?
ikinizide tanimam etmemde bir gunde gecilen delikanli gibi tebrik ederim gectin desin ya ne bicim is anlamiyorum bu isleri hep gecilen bahane olarak arabam eksik ayarim bozuk vs vs
sonucta mekanik bu kimsenin arabasi her zaman kusursuz olamaz, mademki deniyorsun arabanla gecilirsende delikanli gibi cikip tebrik edeceksin olacak bitecek.
sonra sen ayarini yaptirirsin sen gecersin o da seni tebrik eder kasmayin bu kadar kendinizi
Boş konuşan sensin beni konuşturma burda biz kimsenin arabasını mudara etmedeik amk koyarım videosunun fln adamı delirtmeyn siz beynimi s**medinizmi deneyelim edelim 190 hp araban var diodun benm arabam stock nie denediniz oo zaman pt51 egtrk var kısa var kapak var piston var varda var geçilince zoruna gtmicek burda kmsenin reklam yaptı yok öle bişi yapsam derdim araba leş şu bu o yüzden yürümedi yorumlarımı oku ona göre konuş . snra pt52 koyup dediniz deneyelim ben geçilseydim alaynız beni rezil edicekti mevzu geçmek geçilmek deil siz bunu 50 defa söyledim burda akşama kdr çırpın kmse galaaa almaz seni durum belli sonuç belli istersen arabana 10 yıl ayar çek işim olmaz sizinle daha bunuda söylim bi MRB mız vardı ortık oda olmaz rahat ol . videoyu kaldırıorum ..!
Konu kilitlensin video KALDIRILMIŞTIR ..!
Herkes saolsun arkadaslar bı sey ogrendımkı kımseyle oyle bosu bosuna denemeyeceksın ben ayarına bakmak ıcın denedım adam nete koyup sov yapıyoo nyse allah razı olsunn...
Çok dramatik s16 bırak adam geçsin biz göreceğimizi gördük.
herkesın gonlune gore kımseye bı sey demıyorum...
Video görünmüyo Kardeşim :confused: