tarikattan biri çinden bariyer ithalatına girerse merak etmeyin deil esk. yolu , cinnah hoşdere tunalı, arasokaklar , vs... heryer bariyer olur.
Printable View
tarikattan biri çinden bariyer ithalatına girerse merak etmeyin deil esk. yolu , cinnah hoşdere tunalı, arasokaklar , vs... heryer bariyer olur.
bence bariyer o yolun sabah saatlerinde icine eder. sehirler arasi bir yolda bariyer konulamaz. Allah askina dunyanin neresinde gorulmus ana arter bir yola bariyer kondugu... Duzenli bir kontrol ile insanlar zaten yavaslar.
Bu kazadaki esas sorun alkolun hizla birlesmesi...yazik oldu cocuklara...
Alkol alarak araba surmeyin....
allah rahmet eylesin valla çok tehlikeli bi yol oldu artık iyice :(
adı bariyer olmasın tamam...
o zaman ortaya beton duvar yapalım ne fark edicek yeterki arabalar karşıdan karşıya geçmesin...
istanbul' da bir sürü arkadaşım yüksek hızlarda kaza yaptı, aynı şekilde ankara'da konya yolundada bariyere çarpıp bir şekilde durdular..
eskişehir yolunda direk karşıya geçiyorsun çok saçma..
allah rahmet eylesin siz iyide olsanız kötüde olsanız karşı şeritden gelen araca pek bir şans yok ama alkollü olarak araç kullanmayalım ve kullandırtmayalım.
yol arabayı tutmuoyur hep sağa sola fırlatıyor arabayı gerçi alkolun etkisde çok buyuk ama sadece alkol arkadan çarpan c2 lerde varmış toyotadaki emre abide alkol yok!!çıkmadı!!allah kmsenn başına wermesin olenlerin mekanı cennet olsun başımız sağolsun!!!
a3 karşıdan gelen araç sanırım...
S plaka olan..
BAK var içiosunuz :( hepimize geçmiş olsun ölenlerin ailelerine baş sağlığı dilerim yaralılara ise Acil şifalar :(:(
hepimize geçmiş olsun
alkollu araç kullanmak :confused: ölenlere allah rahmet eylesin.
eskişehir yolunada bi duvar filan koysunlar ortaya artık kontrolu kaybeden karsı serite geçip birini biçiyo. en azından zarar veren yanlızca kendine versin.
bende bariyer-kasis karisti... Eger yolun arasina araclarin karsidan karsiya gecmesini engellek icin bariyerlerden bahsediyorsaniz tabiki lazim... ama hiz kesmek icin olan bariyer veya kasis ne ise adi ona ben olmaz diyorum o yola...;)
hep başkalarında armayalım bence tamam ortada karşıya geçmeyi engelleyecek bi duvar yada bariyer olabilir ama direksiyon ve gaz bizim elimizde arkadaşlar.Alkollü araç kullanmakda bizim elimizde.
Hatayı sadece bariyere falan bağlamak doğru değil.
Lütfen ALKOLLÜ ARAÇ KULLANMAYIN..
TEHLİKELİ ARAÇ KULLANMAYIN.
KENDİNİZİ DÜŞÜNMEDİĞİNİZ BELLİ BAŞKALARINI DÜŞÜNÜN.
ölenlere allah rahmet eylesin ailelerine allahdan sabır diliyorum
yazik olmus aman dikkat:(
Evet benimde demek istediğim buydu, yoksa zaten alkollü araç kullanmak en sakatı ama karşıdan adam akıllı giden adam ne yapsın... ?
alkollü olmadıkları yazıyor hürriyette..
çok üzüldük hepimiz arkadaşlarımıza Allah rahmet etsin ailelerine sabır versin.Canım kardşm Serdar BOZKURTA'da acil şifalar diliorum.sabah görüştüm ameliyata girdi bu gün ayağına platin takıldı.durumu gayet ii diğer yaralı arkdaşlarada şifa diliorum..